Geplaatst op 18 mei 2019

Shop for Geek opent eerste Nederlandse winkel…in Middelburg

Oh, wat een leuk nieuwtje is dit! Shop For Geek komt naar Middelburg! Ergens halverwege juni wordt aan Nieuwe Burg 13 (voorheen De Style Boutique) de eerste Nederlandse winkel van de keten geopend.

Mensen die heel goed hebben opgelet hoorden ons er eind maart al kort over kletsen met Christopher Van Iersel, toen zijn spellenwinkel op Plein 1940 voor de allerlaatste keer was geopend. Hij was ook bekend met het gerucht. En dat gerucht is dus inderdaad waar. Gisteren belden we met franchisenemer Erik Janson, die het bevestigde.

Als je wilt weten wat Shop for Geek zoal verkoopt kun je het beste even kijken op Shopforgeek.com, of op een van de fotopagina’s van de winkels, op Facebook. Het is een winkel voor fans. Voor fans van Game of Thrones bijvoorbeeld. Shop for Geek verkoopt meer dan 500 artikelen rondom die serie.

Het ziet er allemaal heel tof uit. En het is natuurlijk ook mooi dat de doorgroei van de winkel in Nederland hier begint, in Zeeland. Zo worden de gaten die winkels als Pulbfiction, De Burcht, Intertoys en Game Mania sloegen met hun vertrek toch weer een beetje opgevuld.

Onnodig te zeggen dat we ook bij de opening zullen zijn. Normaal gesproken gaan we graag voor een sneak preview, maar in dit geval wachten we beter tot de openingsdag zelf, als er allerlei verklede figuren door de winkel lopen. Welkom in Nederland Shopforgeek, welkom in Middelburg!

Meer lezen?

www.retaildetail.be/nl/news/algemeen/de-pioniersrol-van-merchandisingketen-shop-geek

www.merriam-webster.com/dictionary/geek

www.youtube.com/watch?v=JhkiuMdDEmo

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/de-laatste-dag-van-de-burcht/

wijzijndestad.com/verhalen/erg-jammer-pulbfiction-middelburg-stopt-ermee/

wijzijndestad.com/verhalen/helaas-game-mania-sluit-de-winkel-in-middelburg/

Foto 1, 3 en 4: Facebookpagina Shopforgeek.


Delen op