array(5) {
  [0]=>
  int(12547)
  [1]=>
  int(12548)
  [2]=>
  int(12549)
  [3]=>
  int(12550)
  [4]=>
  int(12551)
}

Shop for Geek opent eerste Nederlandse winkel…in Middelburg

Oh, wat een leuk nieuwtje is dit! Shop For Geek komt naar Middelburg! Ergens halverwege juni wordt aan Nieuwe Burg 13 (voorheen De Style Boutique) de eerste Nederlandse winkel van de keten geopend.

Mensen die heel goed hebben opgelet hoorden ons er eind maart al kort over kletsen met Christopher Van Iersel, toen zijn spellenwinkel op Plein 1940 voor de allerlaatste keer was geopend. Hij was ook bekend met het gerucht. En dat gerucht is dus inderdaad waar. Gisteren belden we met franchisenemer Erik Janson, die het bevestigde.

Als je wilt weten wat Shop for Geek zoal verkoopt kun je het beste even kijken op Shopforgeek.com, of op een van de fotopagina’s van de winkels, op Facebook. Het is een winkel voor fans. Voor fans van Game of Thrones bijvoorbeeld. Shop for Geek verkoopt meer dan 500 artikelen rondom die serie.

Het ziet er allemaal heel tof uit. En het is natuurlijk ook mooi dat de doorgroei van de winkel in Nederland hier begint, in Zeeland. Zo worden de gaten die winkels als Pulbfiction, De Burcht, Intertoys en Game Mania sloegen met hun vertrek toch weer een beetje opgevuld.

Onnodig te zeggen dat we ook bij de opening zullen zijn. Normaal gesproken gaan we graag voor een sneak preview, maar in dit geval wachten we beter tot de openingsdag zelf, als er allerlei verklede figuren door de winkel lopen. Welkom in Nederland Shopforgeek, welkom in Middelburg!

Meer lezen?

https://www.retaildetail.be/nl/news/algemeen/de-pioniersrol-van-merchandisingketen-shop-geek

https://www.merriam-webster.com/dictionary/geek

Gerelateerd:

Op bezoek bij spellenwinkel De Burcht

Erg jammer: Pulbfiction Middelburg stopt ermee

Gereedschap! Een magazijnverkoop aan Achter de Houttuinen in Middelburg

Foto 1, 3 en 4: Facebookpagina Shopforgeek.

Volgende verhalen

Winkel Skandinavien vult webshop goed aan

Handelaren kun je ons niet noemen maar we moeten het eerlijk toegeven: van een goedlopende webshop hebben zelfs wíj regelmatig zitten dromen. We volgen de ontwikkelingen rondom internet en e-commerce […]

19 mei 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Mini Mundi Middelburg zoekt nieuwe medewerkers
Mini Mundi Middelburg zoekt nieuwe medewerkers

Aan oproepen en personeelsadvertenties geen gebrek in Middelburg. We delen ze graag, maar normaal gesproken alleen in de Facebookgroep van Wij zijn de Stad. Anders loopt het de spuigaten uit, […]

19 mei 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Opgroeien in het Middelburg van de jaren 80
Opgroeien in het Middelburg van de jaren 80

Om een flesje Snor bij Tref. Dansen op de Dolly Dots, op de Loskade. Om een zakje friet met bij het Haphuisje op Plein 40, met die eeuwige recensie uit […]

20 mei 2019