Geplaatst op 22 oktober 2019

Sixties Revolution: live in ’t Gasthuis in Middelburg!

Toegegeven: voor ons was het ook even schakelen. Rolt er gisteren een appje binnen van Jules Petiet van Sixties Revolution Live Show. “Komen jullie morgen ook even swingen bij ons optreden? We staan in SVRZ Gasthuis!”

Lazen we dat goed? In het Gasthuis? Ja dus. Sixties Revolution treedt daar vanavond op omdat ze op 10 november ook in De Spot spelen. Dat klinkt misschien niet als een logisch verband, maar de band wéét dat de meeste bewoners van het Gasthuis niet bij dat optreden kunnen zijn, terwijl ze hits van de jaren zestig wél waarderen.

Nou, dan spelen zij toch gewoon een avondje op het Noordpoortplein?

Wij vinden dat gaaf. En de bewoners leken dat ook te vinden. We vroegen ons nog even af of de muziek niet te hip zou zijn, maar beseften al snel dat de muzieksmaak van senioren meeschuift met de jaren. Er komt een dag dat de volgende generatie aan de beurt is. Dan wordt er misschien niet meer meegezongen met Heintje Davids, maar gespeeld op een ouwe Playstation, terwijl op de achtergrond de pompende beats van een of andere dance-act knallen. Zo gaan die dingen.

Anno 2019 dus rock ’n roll in ’t Gasthuis, dames en heren. Hey, yeah! Come back! Baby, come back!

youtu.be/tWbgOKEZUdk


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg