Geplaatst op 10 maart 2018

Sjouwen met kazen bij Fromagerie Forianne

Vanmiddag ging Fromagerie Forianne iets eerder dicht dan anders. Waarom? Omdat er verhuisd moest worden! Aanstaande woensdag heropent de winkel aan Damplein 1.

Het was een drukte van belang vanmiddag, met helpende vrienden en medewerkers, die alles een meter of 100 aan het verplaatsen waren, maar we waren welkom om foto’s te maken in het pand waar we in december nog op bezoek waren bij de Kinderopvang de Maneblussertjes.

Wat is er veel gebeurd in die 3 maanden! Kijk zelf maar even, en vergelijk het met de foto’s van toen. Indrukwekkend toch?

wijzijndestad.com/verhalen/met-onderwijscoach-saskia-eggebeen-op-bezoek-bij-de-maneblussertjes/

We vergaapten ons echter niet alleen aan al die vernieuwde ruimtes, tuin en kelder; we waren ook verbaasd over de rust bij Roy en Forianne. Geen spoortje stress! Was dat soms schijn? Toch niet, zo bleek. Forianne vertelde met een grote glimlach dat er de afgelopen maanden werkelijk niets heeft tegengezeten. René-Michel Gerritsen van Eetcafé De Zwarte Ruiter op het Witte Paart was zelfs al komen informeren of dat beeld wel klopte. Ja dus. Nee dus. Van een leien dakje, noemen we dat.

Woensdag gaan we nog een keer kijken.

Oh en het oude adres is misschien toch nog te huur. Er was al een gegadigde, maar dat feest ging niet door. Roy en Forianne zullen er sowieso voor zorgen dat er weer een bestemming komt, maar als je plannetjes hebt is er misschien best nog iets bespreekbaar, het is maar dat je het weet!Meer verhalen over Fromagerie Forianne

Fromagerie Forianne heropent medio maart op Damplein 1

Vorige maand konden we Damplein 1 op de valreep nog zien in de oude staat, vanmiddag lieten Roy en Forianne van Fromagerie Forianne zien hoe hard de verbouwing gaat. De…

Lees meer

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg