Geplaatst op 16 mei 2020

Skin Doctors en Sharon’s Bath Bakery geopend op Nieuwe Burg

De afspraak was eigenlijk dat we pas een kijkje zouden gaan nemen op het moment dat alles af is, maar toen we gisteren toch bezig waren op de Nieuwe Burg konden we het niet laten. The Skin Doctors en Sharon’s Bath Bakery waren immers wel al open. “Nou, vooruit maar dan.” Tamara Bosman is ook de moeilijkste niet.
 
Over haar en al haar bedrijven schreven we al vaker. Kort samengevat komt het erop neer dat Tamara Totaal Verzorging nu weg is van het Podium op de ZEP. In het pand aan Nieuwe Burg 31 (voorheen De Splenter) zijn de behandelruimtes van The Skin Doctors voortaan te vinden op de eerste verdieping en Sharon’s winkel op de begane grond. The Hair Doctors bestaat ook nog, en is te vinden in de Geerepassage (en in Goes).
 
Zoals gezegd is het nog niet helemaal af, en niet álle behandelingen zijn al mogelijk, maar het begin is er. Een feestje is niet aan de orde, maar het team is uiteraard erg blij dat er weer gewoon gewerkt kan worden. Dat werd gewoon tijd, ook financieel gezien. Enfin, kijk en luister maar even naar Tamara zelf, ze legt het allemaal uit.
 
We wensen alle dames veel succes met de mooie nieuwe zaak, zet ‘m op!
Filmpje:
 
 

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg