Geplaatst op 19 november 2019

Sneak Preview: heropening Albert Heijn Middelburg Centrum

Zoals gezegd heropent morgenochtend om 11.00 uur Albert Heijn Middelburg-Centrum, in TREF Middelburg aan de Pottenbakkerssingel. Toen we vroegen of we vanmiddag alvast een paar videobeelden mochten maken kregen we toestemming van de bedrijfsleiding.
 
Hierbij een korte samenvatting. Het was een vreemde gewaarwording, om na al die jaren opeens een gedraaide supermarkt, via een andere ingang te betreden, maar we vinden dat het een prachtige Appie is geworden, met veel mooie details.
 
Neem de nevelinstallatie boven de groenten en het fruit. Die verkoelt en verfrist de producten en maakt ze zo langer houdbaar. Op die manier zijn er op termijn ook steeds minder plastic verpakkingen nodig. Het nieuwe eiland voor vleeswaren, kazen en borrelhapjes, mét een grote grill, ziet er ook geweldig uit. En dan al die ruimte overal! Lekker!
 
Enfin, kijk zelf maar even, of ga morgen zelf op bezoek. We begrepen van Francien dat er geen receptie wordt gehouden ofzo, maar er zijn wel diverse verrrassingen en aardigheidjes.
 

Bij dit alles is het uiteraard goed om voor ogen te houden dat lang niet alles al klaar is. Er moet nog veel gebeuren aan het pand als geheel, aan de centrale hal, enzovoort. Maar dit is een grote stap. We wensen team AH Middelburg Centrum veel plezier en succes in de nieuwe winkel.

Video


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg