array(12) {
 [0]=>
 int(9259)
 [1]=>
 int(9260)
 [2]=>
 int(9261)
 [3]=>
 int(9262)
 [4]=>
 int(9263)
 [5]=>
 int(9264)
 [6]=>
 int(9265)
 [7]=>
 int(9266)
 [8]=>
 int(9267)
 [9]=>
 int(9268)
 [10]=>
 int(9269)
 [11]=>
 int(9270)
}

Sneak Preview: heropening Albert Heijn Middelburg Centrum

Zoals gezegd heropent morgenochtend om 11.00 uur Albert Heijn Middelburg-Centrum, in TREF Middelburg aan de Pottenbakkerssingel. Toen we vroegen of we vanmiddag alvast een paar videobeelden mochten maken kregen we toestemming van de bedrijfsleiding.

Hierbij een korte samenvatting. Het was een vreemde gewaarwording, om na al die jaren opeens een gedraaide supermarkt, via een andere ingang te betreden, maar we vinden dat het een prachtige Appie is geworden, met veel mooie details.

Neem de nevelinstallatie boven de groenten en het fruit. Die verkoelt en verfrist de producten en maakt ze zo langer houdbaar. Op die manier zijn er op termijn ook steeds minder plastic verpakkingen nodig. Het nieuwe eiland voor vleeswaren, kazen en borrelhapjes, mét een grote grill, ziet er ook geweldig uit. En dan al die ruimte overal! Lekker!

Enfin, kijk zelf maar even, of ga morgen zelf op bezoek. We begrepen van Francien dat er geen receptie wordt gehouden ofzo, maar er zijn wel diverse verrrassingen en aardigheidjes.

Bij dit alles is het uiteraard goed om voor ogen te houden dat lang niet alles al klaar is. Er moet nog veel gebeuren aan het pand als geheel, aan de centrale hal, enzovoort. Maar dit is een grote stap. We wensen team AH Middelburg Centrum veel plezier en succes in de nieuwe winkel.

Video

https://youtu.be/1b0Hsfpzvj4

Gerelateerd:

Een laatste rondje door de oude Albert Heijn Pottenbakkerssingel

Renovatie Albert Heijn Pottenbakkerssingel van start

Albert Heijn Pottenbakkerssingel gesloten tussen 25 oktober en 20 november 2019

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Rituals Middelburg heropend in de Lange Delft
Rituals Middelburg heropend in de Lange Delft

Een uurtje geleden is aan Lange Delft 11 de nieuwe winkel van Rituals Cosmetics geopend. Voor de gelegenheid werd er een lintje doorgeknipt door een delegatie van de directie van Rituals Cosmetics Nederland en […]

20 nov 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Etos Pottenbakkerssingel heropend in Tref Middelburg
Etos Pottenbakkerssingel heropend in Tref Middelburg

De tweede heropening van vandaag is die van Etos Middelburg Pottenbakkerssingel, in TREF Middelburg. Deze winkel kun je niet missen als je het pand door de nieuwe ingang betreedt: je […]

20 nov 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal De aanbrug van de Stationsbrug ligt weer op z'n plek
De aanbrug van de Stationsbrug ligt weer op z’n plek

Omdat morgenstond goud in de mond heeft. Omdat we nog nooit van het woord ‘aanbrug’ hadden gehoord. Omdat Arno Melaard liet weten dat het spektakel was begonnen. Omdat het de […]

20 nov 2019