Geplaatst op 08 februari 2020

Sneakers Middelburg gaat verbouwen…en sluit zich aan bij de VOM

Kijk hier nog maar eens goed naar! Het is namelijk je laatste kans om de winkel van Sneakers Middelburg in de oude stijl te zien. Als de winkel eind van de middag sluit wordt de zaak meteen helemaal leeggehaald, zodat er gestart kan worden met een grootscheepse verbouwing.
 
Bedrijfsleider Maayke de Putter legde vanochtend uit dat die verbouwing twee weken zal duren. Het magazijn achter de winkel wordt ook bij de zaak getrokken, zodat die dieper zal worden. Het magazijn zelf verhuist naar de bovenverdieping. Verder komt er een compleet nieuw interieur, met een nieuwe styling.
 
Over twee weken komen we er uitgebreider op terug. Deze foto’s zijn vooral voor het ‘voor en na-effect’. We waren er ook nog voor twee andere dingen. Ten eerste om een bos bloemen te bezorgen, want Sneakers heeft zich, recent ook aangesloten bij de Vereniging Ondernemers Middelburg (deze maand begroet de VOM maar liefst twintig nieuwe leden!) Welkom!
 
Én we namen alvast de waardebon voor #wijzijndeactie2020 in ontvangst. Vanwege de verbouwing kunnen we daar niet terecht, tijdens de grote inzameling op Valentijnsdag, dus dat regelden we nu maar alvast. En het is de moeite hoor. Sneakers geeft gewoon een paar sneakers naar keuze weg, t.w.v 100 euro. Schitterend!
 

Binnenkort meer!

 


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg