array(1) {
  [0]=>
  int(18522)
}

Solliciteren anno nu: Bianca en Daniëlle werken samen

Het is nog niet eens zó lang geleden, dat een sollicitatie naar een baan vooral neerkwam op het schrijven van een degelijke brief. Anno 2018 is die vorm van solliciteren nog steeds niet ongebruikelijk, maar je ziet ook steeds vaker vacatures op LinkedIn, Facebook en andere platformen, waarop je kunt reageren met een druk op de knop, of door te reageren met een korte video waarin je jezelf aanprijst.

Wil je daar nu eens meer over weten? Dan kun je op 7 juni a.s. naar de training Solliciteren anno Nu gaan, in het PTK business center in de Lange Noordstraat in Middelburg.

Het is niet onze gewoonte afzonderlijk aandacht te besteden aan workshops en trainingen, maar voor deze maken we een uitzondering. Waarom dan wel? Omdat de twee trainers, Bianca Alewijnse-Joosse en Danielle Teclegiorgis-Leijdekker gewoon twee toffe, Middelburgse dames zijn, die zich al jaren betrokken tonen bij alles wat er lokaal gebeurt online. In het eggie zijn ze ook altijd even vrolijk en vriendelijk. Daar komt bij dat de twee nog niet heel lang geleden aan de slag zijn gegaan als zelfstandigen en zijn gaan samenwerken nadat ze elkaar op Twitter leerden kennen. Dat vinden we een leuke ontwikkeling. Een eerlijk is eerlijk: PTK hadden we ook al niet meer bezocht sinds 2015. Konden we daar meteen ook weer even koekeloeren.

Wat de dames precies doen en wat de training behelst kun je desgewenst nalezen op hun websites. Wij wensen dit duo in ieder geval veel succes samen!

https://www.brightbs.nl

Home

Gerelateerd:

Op bezoek bij…PTK Business Center Middelburg

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Buitengewoon! De agenda voor Middelburg 24 t/m 27 mei 2018
Buitengewoon! De agenda voor Middelburg 24 t/m 27 mei 2018

Onze agenda voor de komende dagen (t/m zondag) is vast nog niet compleet maar bevat nu al 35 Middelburgse evenementen en feestjes. Die zijn uiteraard allemáál de moeite waard maar […]

24 mei 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal #Middelburg in de (nationale) media, mei 2018
#Middelburg in de (nationale) media, mei 2018

Tijdens de viering van Middelburg 800 jaar werd Middelburg écht vaak genoemd in nationale media, maar ook dit jaar gaat het prima. Onlangs hadden we het al over de artikelen […]

24 mei 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Hij is de Visser
Hij is de Visser

Haha, hij is de visser. Foto: Renny Minnaert

24 mei 2018