array(1) {
  [0]=>
  int(10005)
}

SoLow verhuist naar Lange Delft 12 in februari; pand Promiss Middelburg te huur

Hennie deelde zojuist deze foto, waarop is te zien dat SoLow in de Lange Delft te huur staat bij Arca Retail Vastgoed Adviseurs. Dan wordt het dus tijd voor een tipje van de sluier!

SoLow gaat niet stoppen maar verhuizen, en wel naar het pand van Blokker. SoLow gaat dus heropenen op nummer 12! Het huidige pand zal niet leeg komen te staan. Zolang het niet verhuurd is blijft SoLow het gebruiken, mogelijk als themawinkel.

En Blokker dan? Dat kunnen we niet met zekerheid zeggen. De huur op nummer 12 is opgezegd, maar wat er precies gaat gebeuren wachten we nog even af. Het gerucht dat het filiaal verhuist naar de voormalige Coolcat naast de HEMA is hardnekkig, maar dat is dus nog niet bevestigd.

Mensen die op de site van Arca kijken zien dat Promiss ook te huur staat. We hebben even gebeld met het filiaal en het hoofdkantoor, maar contact moet via de mail. Dat zoeken we binnenkort wel uit. Maar de huur is opgezegd in ieder geval.

Vanaf volgende week nog veel meer nieuwtjes over verhuizingen, nieuwe winkels en meer van dat moois. Een nieuwe bestemming voor de oude Jamin bijvoorbeeld, en dingen in diverse zijstraten. Er was ook een aankondiging van TOF Conceptstore deze week. Die komen naar de Nieuwe Burg binnenkort.

Kortom: wordt vervolgd!

Gerelateerd:

https://wijzijndestad.com/verhalen/op-bezoek-bij-so-low-middelburg-in-de-lange-delft/

 

Welkom bij de VOM, Promiss Middelburg!

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Bijgepraat: de voortgang van Plan Molenwater
Bijgepraat: de voortgang van Plan Molenwater

Hij liep dinsdag ook al een stukje mee, tijdens de openstelling van de bouwplaats voor het publiek, maar twee dagen later werd Johan Aalberts ook nog een keer als verantwoordelijk […]

5 okt 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal De eerste vriendinnendag in Middelburg
De eerste vriendinnendag in Middelburg

Het is in Goes altijd al een succes. Nu heeft Zo-Wie Mode in de Nieuwe Burg vandaag ook een eerste vriendinnendag in Middelburg georganiseerd. Super!

6 okt 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Impressie: Wetenschapsdag 2019 in de ZB
Impressie: Wetenschapsdag 2019 in de ZB

Wat was het mooi om te zien, al die bedrijvigheid tijdens de Wetenschapsdag 2019! In de ZB wemelde het van de onderzoekende en knutselende kinderen, die vaak een handje werden […]

6 okt 2019