array(3) {
  [0]=>
  int(10590)
  [1]=>
  int(10591)
  [2]=>
  int(10592)
}

Spijtig: Lunchcafé Meekaane in Middelburg stopt

Iedereen weet het: we schrijven liever over zaken die beginnen dan over zaken die eindigen, maar van dit bericht, van Annemiek en Jeroen van MeeKaane, worden we niet verdrietig. Het is een nieuwe afslag! Ook daarom citeren we gewoon het hele verhaal dat we dit weekend ontvingen. Niks geen drama, nog allerlei mogelijkheden en meer van dat.

We bedanken Annemiek en Jeroen hartelijk voor de afgelopen 2 jaar en wensen hen succes met alles in de toekomst!

“Tijd voor een nieuw hoofdstuk voor Meekaane!

De ‘Kan nie quiche’, de ‘Doetan alles moar, de ‘Kweenie’ en zo nog een paar lunchgerechten, ze gaan uit de Middelburgse lunchwereld verdwijnen. Ja, je leest het goed, Lunchcafé MeeKaane zal, zoals het nu bestaat, uit het Middelburgse straatbeeld verdwijnen.

2 jaar geleden in september is MeeKaane gestart, een lunchcafé in het oude Meccano, met zoveel als mogelijk homemade lunches met eerlijke producten. MeeKaane, gelegen in de Pauwpoort, in een klein, bijna onzichtbaar zijstraatje van het Damplein, je moest het maar weten te vinden! We hoopten dat we met het unieke MeeKaane concept een aanvulling in Middelburg zouden zijn. En ja, dat zijn we op onze manier geweest!

Tóch gaf het niet de voldoening die we vooraf hadden gedacht te krijgen. Ook was het moeilijk om personeel voldoende uren te bieden en dan is het begrijpelijk dat ze wat anders gaan zoeken. We hebben ontzettend veel geluk gehad, we hebben echt toppers gehad, zonder hun was het niet gelukt om MeeKaane te laten zijn wat het is geworden!

Weet je, we hebben mooie tijden gehad! We hebben veel tevreden klanten gehad, we hebben optredens gehad, we hebben feestjes en bruiloften mogen vieren, pop-up avonden georganiseerd en we hebben vele monden gevoed. Daarnaast hebben we veel positieve reacties gekregen over de inrichting van de zaak en over de gemoedelijke en huiselijke sfeer in MeeKaane.

Gaan we het hoofdstuk dan helemaal afsluiten? Nee, niet helemaal. We twijfelen nog een beetje dus voorlopig noemen we het ‘open op reservering’. Stuur voor aanvragen een mail naar meekaane@gmail.com. Of we organiseren zelf zo nu en dan wat, bijvoorbeeld een diner in het donker tijdens n8vdn8 of iets anders wat ons te binnen schiet.

We zitten ook te denken om de ruimte eventueel te gaan gebruiken voor yoga lessen of iets in die trant, dus mochten er mensen ideeën hebben, laat het ons weten via meekaane@gmail.com.

Wat nu? We blijven tot en met zaterdag 17 augustus open op de normale dagen (woensdag t/m zaterdag van 11-16 uur) en zijn daarna de zaterdagen 24 aug en 31 aug nog open. Als je zeker wilt zijn dat je plek hebt is het beste om even te reserveren via de website www.meekaane.nl.

Als afsluiting hebben we op 21 september nog een high wine/ high beer XXL. Zo ronden wij het ook een beetje af. Als je hier nog aan deel wil nemen is reserveren noodzakelijk, er is nog beperkte beschikbaarheid.

Zijn we droevig? Nee, helemaal niet! We hebben veel leuke dingen meegemaakt, veel geleerd en veel genoten! We zouden het zo weer over doen. En wat nu? Genieten van de ruimte die we hebben. En Annemiek start binnenkort met een nieuwe uitdaging terug in haar oude vakgebied!

Iedereen bedankt voor de mooie tijd!”

Annemiek en Jeroen

Gerelateerd:

https://wijzijndestad.com/verhalen/vanaf-30-september-in-middelburg-lunchcafe-meekaane/

https://wijzijndestad.com/verhalen/vandaag-geopend-in-middelburg-lunchcafe-meekaane/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Chillen met (aanstaande) moeders in de Middelburgse Hormoontuin
Chillen met (aanstaande) moeders in de Middelburgse Hormoontuin

Eindelijk eens een feestje waar we onze buikjes niet hoefden in te houden! Gisteravond gingen we op bezoek bij de De Middelburgse “Hormoontuin”, een variant op de tuinsessies van Café […]

2 aug 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal 5 jaar Wij zijn De Stad in 10 hoogtepunten
5 jaar Wij zijn De Stad in 10 hoogtepunten

Vijf jaar Wij zijn De Stad – Middelburg! En dat niet alleen: gisteren kreeg deze pagina ook het 15.000e duimpje! Als het gaat om het aantal volgers zijn het er […]

2 aug 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Agenda Middelburg 2-4 augustus 2019
Agenda Middelburg 2-4 augustus 2019

Weekend! Dan checken we de Middelburgse agenda uiteraard even. De Middelburgse Kermis is inmiddels losgebarsten, maar voor de mensen die daar niet van houden zijn er zeker alternatieven. Een greep: […]

2 aug 2019