array(5) {
  [0]=>
  int(7482)
  [1]=>
  int(7483)
  [2]=>
  int(7484)
  [3]=>
  int(7485)
  [4]=>
  int(7486)
}

Spijtig: Shop for Geek Middelburg gaat sluiten

Het spijt ons dit bericht te moeten delen. We vonden de winkel van Erik Janson, die nog maar was geopend sinds juni 2019, een verrijking van het winkelaanbod in Middelburg. Erik schrijft op de Facebookpagina van de winkel:
Beste trouwe klanten en volgers,

Helaas zal de winkel in Middelburg binnenkort zijn deuren sluiten. Het is gebleken dat het concept van Shop for Geek niet rendabel genoeg is voor Middelburg en omstreken.
Op dit moment zijn er te veel betalingsachterstanden voor mij en is het besluit genomen om de achterstanden niet verder op te laten lopen en eind februari te gaan stoppen om grotere financiële problemen te voorkomen.

Natuurlijk wil ik jullie als klanten bedanken voor al jullie bezoekjes aan de winkel. Ik heb jullie altijd met plezier mogen bedienen.

Er is de komende twee weken, t/m 29 februari een uitverkoop van alle overgebleven artikelen met hoge kortingen, die naar het einde toe nog hoger zullen zijn. Ook de inventaris zal aangeboden worden, dus wie er nog een mooie vitrinekast zoekt kan ook terecht.
Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de fijne, maar helaas korte tijd in het bestaan van de winkel.
Gerelateerd:

Gereedschap! Een magazijnverkoop aan Achter de Houttuinen in Middelburg

 

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Het nieuwe gezicht van Jeans Inn Middelburg
Het nieuwe gezicht van Jeans Inn Middelburg

Wat is de nieuwe winkel van Jeansinn Middelburg mooi geworden!   Toen we er vorige week gingen kijken moest er echt nog heel veel gebeuren, maar het team heeft het, […]

16 feb 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Het nieuwe onderkomen van het Zeeuws Veilinghuis in Middelburg
Het nieuwe onderkomen van het Zeeuws Veilinghuis in Middelburg

Gistermiddag was de openingsreceptie van het nieuwe kantoor van het Zeeuws Veilinghuis aan Kleverskerkseweg 53c. Wij namen kort ervoor alvast een kijkje in het nieuwe pand en we kunnen maar […]

16 feb 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Op de filmset van 'Grit', de korte film van Matthias Hoekman
Op de filmset van ‘Grit’, de korte film van Matthias Hoekman

Eigenlijk waren we uitgenodigd om afgelopen vrijdag een kijkje te komen nemen op de filmset van ‘Grit’, van regisseur Matthias Hoekman, maar het zat er voor ons die dag niet […]

16 feb 2020