Geplaatst op 15 februari 2020

Spijtig: Shop for Geek Middelburg gaat sluiten

Het spijt ons dit bericht te moeten delen. We vonden de winkel van Erik Janson, die nog maar was geopend sinds juni 2019, een verrijking van het winkelaanbod in Middelburg. Erik schrijft op de Facebookpagina van de winkel:

Beste trouwe klanten en volgers,

Helaas zal de winkel in Middelburg binnenkort zijn deuren sluiten. Het is gebleken dat het concept van Shop for Geek niet rendabel genoeg is voor Middelburg en omstreken.
Op dit moment zijn er te veel betalingsachterstanden voor mij en is het besluit genomen om de achterstanden niet verder op te laten lopen en eind februari te gaan stoppen om grotere financiƫle problemen te voorkomen.

Natuurlijk wil ik jullie als klanten bedanken voor al jullie bezoekjes aan de winkel. Ik heb jullie altijd met plezier mogen bedienen.

Er is de komende twee weken, t/m 29 februari een uitverkoop van alle overgebleven artikelen met hoge kortingen, die naar het einde toe nog hoger zullen zijn. Ook de inventaris zal aangeboden worden, dus wie er nog een mooie vitrinekast zoekt kan ook terecht.
Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de fijne, maar helaas korte tijd in het bestaan van de winkel.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/shop-for-geek-geopend-in-middelburg/

 


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg