Geplaatst op 08 augustus 2019

Sponsors gezocht voor korte Zeeuwse film FRANK

Het begint zowaar op een traditie te lijken! In 2017 spraken we met Joran van Heest over de korte film Rood Fluweel, die hij maakte in het kader van Filmstarz van Filmalot, vorig jaar met Jesse de Vries, over zijn film Kras Lot. En ook dit jaar maakten we weer kennis met een jonge filmmaker: Levi Oreel. Met hem kwamen we in contact via zijn vorige werkgever, Rene van Domino’s Pizza Middelburg.

Gisteren was Levi even in de stad met een deel van zijn crew. Een mooie gelegenheid om even wat kiekjes te maken. Op de Helm vertelden Levi en producent Rosa Meijer meer over de film die ze nu aan het draaien zijn in Zeeland: FRANK. Je kunt er meer over lezen op de pagina van de film, en op de site van Filmalot. Het grappige was dat Joran ook weer van de partij was gisteren. Deze keer is hij regie-assistent.

De film FRANK, met in de hoofdrollen Erik Cardon, Hans Dekker, Janneke Langerak en Vincent van den Oude, kan overigens nog wel een paar sponsors gebruiken. Het maken van een film kost nu eenmaal geld en het budget is zeer beperkt. Daarom zijn ondernemers van harte welkom om iets bij te dragen. Als je daar belangstelling voor hebt kun je contact opnemen met Rosa. De makers zorgen dan op hun beurt voor reclame op sociale media, een vermelding in de aftiteling van de film en eventueel beeldmateriaal voor je bedrijf (in overleg).

FRANk de film is ook te vinden op Insta.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/jesse-de-vries-landelijk-in-de-media-met-eerste-korte-film-kras-lot/

wijzijndestad.com/verhalen/in-premiere-de-korte-film-rood-fluweel-gemaakt-in-de-zeeuwse-bieb/

wijzijndestad.com/verhalen/middelburgers-brian-van-es/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg