array(6) {
 [0]=>
 int(10789)
 [1]=>
 int(10790)
 [2]=>
 int(10791)
 [3]=>
 int(10792)
 [4]=>
 int(10793)
 [5]=>
 int(10794)
}

Sponsors gezocht voor korte Zeeuwse film FRANK

Het begint zowaar op een traditie te lijken! In 2017 spraken we met Joran van Heest over de korte film Rood Fluweel, die hij maakte in het kader van Filmstarz van Filmalot, vorig jaar met Jesse de Vries, over zijn film Kras Lot. En ook dit jaar maakten we weer kennis met een jonge filmmaker: Levi Oreel. Met hem kwamen we in contact via zijn vorige werkgever, Rene van Domino’s Pizza Middelburg.

Gisteren was Levi even in de stad met een deel van zijn crew. Een mooie gelegenheid om even wat kiekjes te maken. Op de Helm vertelden Levi en producent Rosa Meijer meer over de film die ze nu aan het draaien zijn in Zeeland: FRANK. Je kunt er meer over lezen op de pagina van de film, en op de site van Filmalot. Het grappige was dat Joran ook weer van de partij was gisteren. Deze keer is hij regie-assistent.

De film FRANK, met in de hoofdrollen Erik Cardon, Hans Dekker, Janneke Langerak en Vincent van den Oude, kan overigens nog wel een paar sponsors gebruiken. Het maken van een film kost nu eenmaal geld en het budget is zeer beperkt. Daarom zijn ondernemers van harte welkom om iets bij te dragen. Als je daar belangstelling voor hebt kun je contact opnemen met Rosa. De makers zorgen dan op hun beurt voor reclame op sociale media, een vermelding in de aftiteling van de film en eventueel beeldmateriaal voor je bedrijf (in overleg).

FRANk de film is ook te vinden op Insta.

Gerelateerd:

In première: de korte film Rood Fluweel, gemaakt in de Zeeuwse bieb

In première: de korte film Rood Fluweel, gemaakt in de Zeeuwse bieb

Middelburgers: Brian van Es

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Expositie Paul Sanderse in tuin Kloveniersdoelen
Expositie Paul Sanderse in tuin Kloveniersdoelen

We zijn er een beetje laat mee, maar wát een mooie beelden staan er momenteel in de tuin van Kloveniersdoelen zeg! We kregen vorige week al de tip van Louise […]

9 aug 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal De Achterkant van De Stad Middelburg, mei-augustus 2019
De Achterkant van De Stad Middelburg, mei-augustus 2019

Jawel! Nieuwe kiekjes voor de serie ‘De Achterkant van De Stad’, gemaakt tussen mei en augustus 2019. Zoals altijd zitten er zowel makkelijke als moeilijke tussen. Herken jij alle plekjes? […]

9 aug 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Dag kermis, tot volgend jaar.
Dag kermis, tot volgend jaar.

De Middelburgse Kermis is weer vertrokken. Wat een waanzinnige foto is dit zeg! Tot volgend jaar. Foto via Gianni op Instagram.

9 aug 2019