Geplaatst op 24 november 2018

Sportfietsspecialist Vélosport officieel geopend in Middelburg

De winkel draaide al twee weken op proef maar vanaf vandaag gaat Vélosport Middelburg er volle bak voor: de zaak wordt straks officieel geopend aan Beenhouwerssingel 5.

We maakten eerder al kennis met eigenaar Erwin de Visser en zijn vrouw Michelle, die af en toe ook een handje zal helpen in de winkel. Het werd ons al vrij snel duidelijk dat Erwin een groot liefhebber van de wielersport is. Hij fietst zelf al zijn leven lang (“anders begin je niet aan zo’n zaak”) en hij volgt alle ontwikkelingen op de voet, zowel binnen de sport als binnen de technologie. We konden als leken geen vraag zo stom stellen of hij had het antwoord paraat.

Daarmee kom je meteen op de onderscheidende factor van Vélosport, want laten we wel zijn: er zijn toch al redelijk wat fietszaken in de stad. Naar Erwin ga je dus als je een echte sportfietser bent. Hij helpt je aan je onderdelen en accessoires, voert reparaties uit, of maakt een fiets op maat, op basis van het gewenste frame.

Vélosport is geen winkel die ramvol fietsen staat, integendeel, maar dat maakt het juist stijlvol, wat ons betreft. En de fietsen dié er staan zijn prachtig. Erwin voert onder meer fietsen van Eddy Merckx Bikes, en van Merida.

Wij denken dat de kenners nu genoeg weten. De klant die gisteren op bezoek kwam was in ieder geval heel blij met deze zaak in de stad. Een fanatiek fietsende buurman die we erover spraken vond het ook prachtig: “Ah, Erwin, die ken ik van een fietsgroep uit Aagtekerke”.

En als je dan toch een kijkje neemt in de winkel, sta dan ook even stil bij die prachtige foto aan de muur. Een tafereel op ‘De muur van Geraardsbergen’. Nu merkte Erwin alleen op dat je steeds meer gaat zien naarmate je langer naar het beeld kijkt, maar iets zegt ons dat hij er nog veel meer verhalen over heeft.

Veel succes in Middelburg, Erwin en Michelle!

www.velosportmiddelburg.nl/Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg