array(3) {
  [0]=>
  int(6056)
  [1]=>
  int(6057)
  [2]=>
  int(6058)
}

Stadsbeiaardier Middelburg zoekt goede cultuurdoelen voor verzoekbenefiet

Ha, wat leuk! Stadsbeiaardier Janno Den Engelsman stuurde ons gisteren een berichtje dat hij, in samenwerking met Welzijn Middelburg, deze maand een benefietconcert zal houden voor een van de Middelburgse podia of cultuurcentra.

Het idee is dat je een verzoeknummer kunt indienen en daar dan voor betaalt of op biedt. Het geld gaat dan naar de stichting die is uitgekozen.

De hele uitleg volgt later nog. Nu zoeken we eerst naar goede doelen. Heb jij een goed idee of een voorstel rondom een podium dat wel wat steun kan gebruiken? Reageer dan onder dit bericht. Janno kiest er binnenkort dan eentje uit!

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Donders! Zet Twee en Dondr fuseren!
Donders! Zet Twee en Dondr fuseren!

Geven ze eens een feestje, kunnen wij er niet bij zijn! Maar zonder dollen: wij delen dit bericht met veel plezier. Onze vrienden van Z2 zijn gefuseerd met Dondr van Justin Picard. […]

6 jun 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Een veilig heenkomen voor de Zwaan
Een veilig heenkomen voor de Zwaan

Het vervolg op het verhaal over de wandelende zwaan van gisteren, die behalve grappig, lief en aandoenlijk ook heel kwetsbaar overkwam. Gelukkig is het dier nu in goede en veilige […]

6 jun 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Fromagerie Forianne bezorgt elektrisch
Fromagerie Forianne bezorgt elektrisch

Fromagerie Forianne bezorgt vanaf nu met een elektrische scooter van Scoot-e.Scoot-e. Zijn ze daarmee de eerste in de binnenstad? Het zou zomaar kunnen! Foto via Herman van Doorn.

6 jun 2020