Geplaatst op 16 juli 2017

Stadscamping Zeeland in Middelburg klaar voor eerste gasten

De officiële opening van Stadscamping Zeeland is pas in het eerste weekend van september, maar omdat er vanaf vandaag al campers, tenten en caravans welkom zijn op het terrein, gingen we gisteren even kijken bij een informatiebijeenkomst voor ondernemers, in de bar van de nieuwe camping.

We maakten kennis met de nieuwe beheerders, Ricardo Brasser en Anja Brasser-Mesu en konden nu eindelijk eens de handen schudden van de mensen achter AVV-Beheer, Arnold en Monique van Velzen en Jørgen Geurts. Zij lieten ons alvast zien hoe de chalets er straks uit zullen zien van binnen en legden uit waarom de vernieuwing van de infrastructuur (vooral onder de grond) zo ingrijpend was: om het terrein geschikt te maken voor weer eens 50 jaar gebruik als camping moest eigenlijk alles worden vervangen en opnieuw worden aangeplant. In de chalets die nu worden ingericht worden vanaf 28 juli de eerste gasten ontvangen.

We komen hier in de komende maanden graag nog eens een paar keer terug, om verslag te doen van de geleidelijke ontwikkelingen. Maar het begin is er. Middelburg heeft eindelijk weer een eigen camping, waar je niet alleen kunt kamperen maar ook overnachten als in een goed hotel. Mooi hoor!

Wordt vervolgd.

stadscampingzeeland.nl


Delen op