Geplaatst op 11 juni 2016

Stadsfeesten 2016: een rondje Designdochters

Zojuist hebben we een paar locaties van Designdochters bezocht. Leuk joh! We zagen Meneer Caboor aan het werk in Dille & Kamille Middelburg. Hij maakte van theedoeken uit de collectie van de winkel theemutsen in de vorm van een huisje. Zijn werk zagen we dan ook weer terug bij Haar van boven N Zij van beneden, een winkel die je wel Designmoeder zou kunnen noemen.

Het werk van Marieke van der Perk, van Monotypes – grafisch ontwerp kun je bewonderen in De Drvkkery. Toen wij er waren stonden de Hoekman broers net opnames te maken. Gezellig!

In View49 van Frank Bijleveld voorziet Anouk Van de Sande overhemden van een nieuwe stijl. Ze vertelde dat het overhemd waaraan ze op dat moment zat te werken uiteindelijk zal worden gedragen op het podium, door een muzikant.

In de jungle van PLANTaardig ging het vooral om het luisteren. We hoorden kikkers kwaken en vogels krijsen. Even lekker weg in eigen stad 🙂

In VRIENDSCHAP zit het ontwerp ‘m vooral in Project KAST. Dat is eigenlijk een heel nieuw eetconcept, waarover je alles kunt lezen op de pagina van het evenement. Bedenk wel dat vandaag ook de afgestudeerden van University College Roosevelt daar gaan eten. Dat belooft gezellig druk te worden.

Het is maar een kleine greep. Op stadsfeestenmiddelburg.nl/designdochters kun je alle locaties en tijdstippen vinden, voor vandaag en morgen. En bedenk: ook vanavond is er ook nog van alles te doen. ‘Kleine rondjes kunst’, bijvoorbeeld, Middelburg Mobiel, het concert van pianist Francesco di Fiore op een binnenvaartschip in het Prins Hendrikdok én livemuziek in verschilldende cafés op de Vlasmarkt.

Veel plezier!

stadsfeestenmiddelburg.nl/#vrijdag


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg