Geplaatst op 17 november 2019

StadsHelden #1 – JP deKlerk

StadsHelden #1 – JP deKlerk

We treffen ‘Zeeuwse Boss’ Jan Piet de Klerk op een dakterras pal tegenover De Oostkerk, waar hij zondagmiddag 24 november met band en strijkkwartet zal staan. Na jaren van landelijk en internationaal succes met JP & The Seeger Sessions Band sloot JP vorig jaar op 8 december het project af met een concert in De Spot in Middelburg.

Die beslissing werpt zijn vruchten af. Deze maand bracht JP zijn tweede plaat ‘Rock ’n Roll Principal’ uit. De titel verwijst naar het feit dat JP naast rock ’n roll artiest ook afdelingsleider is op het Middelburgse CSW Toorop Talent College.

 

Het concert op 24 november wordt een concert met een bijzonder randje. Dochter Lonneke de Klerk die al bijna 10 jaar als zangeres aan de zijde van haar vader stond neemt tijdens het concert afscheid en slaat op haar beurt haar vleugels uit. We zijn benieuwd wat dát op gaat leveren. Wie JP deKlerk live wil zien in deze bijzondere setting kan nog kaarten bestellen via: tickets.de-drvkkery.nl

Stadshelden is een foto-rubriek van Rob Marinissen voor Wij zijn De Stad. Mocht je een markante, interessante of unieke Middelburger kennen die je wil voordragen, stuur ons dan een berichtje!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/stadshelden-een-nieuwe-fotorubriek-door-rob-marinissen/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg