Geplaatst op 21 juni 2019

Stand van zaken fietsenstalling en openbare toiletten Zusterplein

Het gaat prima, met de fietsenstalling en openbare toiletten die de VOM (i.s.m. Gemeente Middelburg) onlangs heeft heropend op het Zusterplein. Vanochtend spraken we Cees Verhage op Plein 1940, waar hij ons wees op dit verwijsbord. Daar komen er door heel de stad 6 of 7 van te staan, die ’s avonds binnen worden gezet door ondernemers in de buurt. Altijd goed om te horen, als er zo wordt samengewerkt!

Er wordt overigens over nog veel meer samenwerking gesproken en nagedacht. Er komen meer stallingen, mét deelfietsen. Maurits Sep schreef er eerder deze week al over in in de PZC. Er wordt samengewerkt met Cycle Hub. Fietsen die daar worden gehuurd kunnen straks ook elders worden achtergelaten, bijvoorbeeld op het Zusterplein. Misschien later ook op de ZEP en op Woonboulevard Middelburg ‘de Mortiere’. Da’s prachtig toch?

En dan ook nog kortingsbonnen voor huurders van fietsen, een informatiepunt en het ondernemerslokaal dat er geopend gaat worden. We komen er binnenkort nog uitgebreider op terug, reken maar!

www.pzc.nl/walcheren/ondernemersvereniging-middelburg-werkt-aan-knooppunt-van-fietsenstallingen~ad3f6f3c/

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/vom-en-gemeente-middelburg-heropenen-openbare-toiletten-zusterplein/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg