array(1) {
  [0]=>
  int(32412)
}

Steffen Brinkhaus is De Stad

Uit de serie stadsgezichten van Ton Stanowicki deze keer: Steffen Brinkhaus. Hij is deze week volop in het nieuws, omdat zijn zaak Robuust een jaar bestaat. Morgen geeft hij in en voor de zaak een mooi feestje met muziek, lekker eten én lekker drinken. Daarover lees je alles op de Facebookpagina van Robuust.

De locatie helpt natuurlijk een beetje, maar toch: wij vinden het knap hoe Steffen samen met Milou en zijn collega’s zijn mooie zaak profileert en tot een succes heeft weten te maken. Door hard te werken, altijd vriendelijk te zijn en steeds nieuwe dingen te verzinnen. Goed hoor! Steffen is De Stad!

http://www.robuustmiddelburg.nl

Meer werk van Ton Stanowicki is te vinden op http://www.stanowicki.com.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Video: Middelburg Abdij en Stadhuis, 10 juli 2016 (Drone)
Video: Middelburg Abdij en Stadhuis, 10 juli 2016 (Drone)

Arthur van den Driest filmde vanmiddag de Abdij en het Stadhuis in Middelburg met zijn drone. Tof, het zijn prachtige beelden! Bedankt voor de inzending Arthur!

10 jul 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal Pokémon Go verovert Middelburg ook
Pokémon Go verovert Middelburg ook

Ok, we zien hier volwassen mensen constant de deur uitrennen omdat er weer een zeldzame Pokémon in de buurt is te vinden. Mensen hebben het erover op Twitter, Instagram en […]

10 jul 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal Bij zijn De Stad!
Bij zijn De Stad!

Een gestrand bijenvolk in de Koepoortstraat gisteren. Of om met inzendster Marja van Rooij te spreken: Bij zijn De Stad! De bijen zijn door een imker meegenomen, nadat hij ze had […]

10 jul 2016