array(1) {
  [0]=>
  int(19063)
}

Steffen en Milou gaan stoppen met Robuust

Waaaat? Gaan Steffen Brinkhaus en Milou Kuijper Robuust écht verkopen? Jazeker mensen. Maar hoewel wij aanvankelijk net zo schrokken van dat bericht als jij nu misschien, is het verhaal erachter verre van verdrietig. Het sympathieke stel heeft in drie jaar tijd een prachtige zaak opgebouwd, waar Middelburgers en toeristen dol op zijn, maar Steffen en Milou zijn ook nog jong en willen andere dingen in hun leven. Op hun eigen Facebookpagina doen ze hun verhaal:

https://www.facebook.com/robuustmiddelburg/posts/2057694274515221

Natuurlijk vinden we dit ook jammer, maar toch kiezen we voor een felicitatie. Wij vinden zulke beslissingen dapper en kunnen het alleen maar met mensen eens zijn, als ze kiezen voor een ander leven. Zo lang duurt dat leven tenslotte niet. En bovendien denken we dat overnamekandidaten zich snel zullen melden. We weten inmiddels dat er veel mensen zijn die graag een horeca-onderneming zouden willen starten in het centrum. Nou, met Robuust weet je dan in ieder geval dat de basis al goed is.

We wensen Milou en Steffen veel geluk hoe dan ook. Afscheid nemen is niet nodig, want ze gaan gewoon nieuwe leuke dingen doen hoor, en waarschijnlijk in de omgeving ook. Wacht maar af!

Gerelateerd:

https://wijzijndestad.com/verhalen/nieuw-in-middelburg-robuust/

https://wijzijndestad.com/verhalen/robuust-middelburg-breidt-uit/

https://wijzijndestad.com/verhalen/welkom-bij-de-vom-robuust/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Blowin' in the wind
Blowin’ in the wind

Ook weer op z’n plekje! #windwijzer #abdij Met dank aan Renny Minnaert voor de inzending.

27 mrt 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal De gemeente is De Stad 3: het crematorium en de begraafplaats in Middelburg
De gemeente is De Stad 3: het crematorium en de begraafplaats in Middelburg

Als we schrijven over een mooi of bijzonder Middelburgs plekje dat we hebben bezocht kiezen we onze woorden meestal zonder al te veel na te denken. Dat houdt het spontaan. […]

27 mrt 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Middelburg Beweegt
Middelburg Beweegt

We zijn dol op hashtags. Je weet wel, van die woordjes achter het #-teken, die zijn bedoeld om berichten makkelijker terug te kunnen vinden, maar die minstens zo vaak worden […]

28 mrt 2018