Geplaatst op 15 februari 2017

Steun de VOM, dan steun je Wij zijn De Stad ook

We banjeren vrijwel dagelijks door de stad, maken kiekjes dat het een lust is en we spreken wekelijks tientallen Middelburgse ondernemers. Het valt ons daarbij op dat nog lang niet iedereen weet dat Wij zijn De Stad mogelijk wordt gemaakt door de Vereniging van Ondernemers (de VOM).

Nu doen wij niet aan ‘voor wat hoort wat’. We gaan af op nieuwtjes, leuke evenementen en mooie verhalen. Daar zit maar één agenda achter: bijdragen aan een positief beeld van onze stad, en aan een prettig ondernemersklimaat. Als we de kans hebben om te verbinden proberen we dat ook, op onze eigen manier.

Maar hoewel vrijblijvend is het wel tof als de VOM breder gedragen wordt. Daarmee wordt Wij zijn De Stad dan ook weer gesteund. Als je een ondernemer bent zou je een lidmaatschap eens moeten overwegen. Daarmee help je jezelf, maar ook het geheel. Je steunt Middelburg als winkelstad. Over de voordelen lees je meer op wijzijndestad.com/vom.

Als je lid wilt worden komen we natuurlijk graag langs, maar je kunt ook online een formulier invullen. Kiek: wijzijndestad.com/stadsinfo/lid-worden/

Een kusje op je kopje, bij voorbaat 🙂

De foto namen we gisteren in de Sint Janstraat, bij mooisenmeer.nl voor de deur.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/2014/07/24/een-beetje-uitleg-bij-wij-zijn-de-stad/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg