Geplaatst op 30 januari 2020

Stichting Zeeuwse Winkel wordt Sjakie’s Zeeuwse cadeauwinkel in april

Vorig jaar augustus schreven we dat Stichting Zeeuwse Winkel in oktober 2020 zou sluiten, en dat het pand aan Langeviele 65 weer in de verhuur was gekomen. Nu zijn nieuwe ontwikkelingen. Stichting Chocolate lovers opent daar in april al een nieuwe vestiging/winkel, onder de naam ‘Sjakie’s Zeeuwse cadeauwinkel.’
 
De overname staat gepland op 1 april 2020, de winkel zal dan 3 dagen dicht zijn voor aanpassingen en op zaterdag 4 april feestelijk geopend gaan worden. Stichting Zeeuwse Winkel zal zaterdag 28 maart 2020 voor het laatst geopend zijn.
 
Toen de Zeeuwse winkel werd geopend, in oktober 2015, was Chocolate Lovers er ook bij betrokken, nu wordt het dus een eigen winkel, waar ook Chocolate Lovers Exclusive Middelburg in zal worden ondergebracht. Sjakie’s chocolademuseum blijft gewoon bestaan in het pand aan de Vlasmarkt. Richard Jansen meldt in een persbericht:
 
“De vraag naar onze chocolade is groot. Zo groot, dat we merken dat de ruimte in de winkel aan de Vlasmarkt te beperkt wordt. Daarnaast hebben we 2019 afgesloten met ruim 18.000 museumbezoekers. Ook in het museum is er daarom vraag naar meer ruimte. De reden dat we zijn gaan kijken naar een groter pand, waar we zowel onze museumwinkel per direct als onze Chocolate Lovers Exclusive Store eind dit jaar kunnen gaan onderbrengen”, aldus Richard Jansen, secretaris van de Stichting.”
 
Meerdere verschuivingen dus, waar we zeker nog op terug zullen komen. Feit is dat Langeviele 65 een nieuwe bestemming heeft!
 
Gerelateerd:
 
 
 
 

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg