Geplaatst op 02 mei 2018

Stijn Berer over studentenfeest Fala in Elliott Middelburg

Veel van de feestjes die in Elliott worden georganiseerd door en voor de studenten van University College Roosevelt zijn besloten, door de beperkingen van de horecavergunning op dat pand. Gistermiddag waren we desondanks even te gast in de kelder onder het oude postkantoor, omdat Stijn Berer daar bezig was met de organisatie van de tweede editie van Fala, een dansfeest voor de studenten, met DJ Ali Ahmadi van Café Schuttershof en Losbollig.

Stijn zit inmiddels alweer een tijdje in Rotterdam, waar hij werkt als fotograaf en eventmanager. We vinden het leuk om te zien dat hij dan toch ook nog graag terugkomt naar Middelburg, om daar ook zijn ding te doen. Hoe het feestje is gegaan weten we nog niet, maar de foto’s verschijnen binnenkort vast op de pagina van Fala (vernoemd naar de hond van president Roosevelt; zie en.wikipedia.org/wiki/Fala_(dog)). Rond middernacht zagen we in ieder geval nog een hele slinger studenten, die naar Elliott wandelden.

En over feestjes gesproken: we lazen vanochtend in de PZC dat de studenten zaterdag ook een feestje organiseren in het Bagijnhof, om de band met de omwonenden te versterken. Dat is dus geen besloten fuif.


Delen op