Geplaatst op 08 april 2016

Superstar verdwijnt uit Middelburg, Zer076 is geopend

We hebben goed nieuws en slecht nieuws. We beginnen maar met het slechte: Superstar aan Lange Delft 29, door sommigen ook wel SPS genoemd, gaat stoppen. Iemand fluisterde ons dat gisteren in, vandaag zijn we het even gaan navragen, bij assistent-filiaalleidster Aimée Buter. Ze lachte dat ze ons liever op een ander moment had verwelkomd in haar zaak, maar ze was tegelijkertijd ook wel blij dat we aandacht aan de sluiting willen besteden. De zaak stopt per 30 juli. Tot die tijd wordt op de hele voorraad 40% korting gegeven en staat voor alle klanten gewoon de koffie en thee klaar. Aimée wilde, heel begrijpelijk nog niet al te veel kwijt over een mogelijke opvolger van de winkel, maar al googlend ontdekte we dat de sluiting van de keten al langer bekend was. Misschien komt er wel een vestiging van Friday, later. Wie zal het zeggen? We wensen de dames van SPS hoe dan ook succes, voor de toekomst!

Dan het goede nieuws:

Ook het pand aan Korte Geere 5 is verhuurd. Het pand is verkocht aan Frans Meur, die vanochtend juist op het dak aan het werk was. Wat voor soort winkel we daar kunnen verwachten kon hij nog niet zeggen, maar de nieuwe winkel is van Daphne Vlot en Claudia Muller. Zeker weten doen we het niet, maar we denken dat we het moeten zoeken in de hoek van ‘Werkplekke an ’t uus’. Wordt later vervolgd, maar we heten Daphne en Claudia alvast van harte welkom in Middelburg!

Ook goed nieuws: Peter Christ heeft nieuwe buren. Vanmiddag om 12.00 uur is op Nieuwe Burg 23 de outletstore Zer076 geopend. Achter de kassa een goede bekende van Peter, namelijk Johannes Bimmel. Hoe dat zit? Welnu: de nieuwe winkel is van dezelfde eigenaar als van de winkel van Peter Christ. Johannes blijft gewoon bij Peter werken, maar staat nu tijdelijk in de nieuwe zaak. Hij is nog op zoek naar een meisje of jongen tussen de 18 en 21, die 3 dagen per week Zer076 wil draaien? Ben jij dat of ken je iemand? Loop dan even binnen bij Johannes!

En verder kun je dus nog tot 15.30 uur naar Jong Ondernemen op de Markt. Dat is wel leuk hoor! Scholieren en studenten tonen daar producten die ze hebben ontwikkeld. Er liggen echt leuke en originele vondsten tussen. Gaat dat zien!

Vorig jaar was er overigens wat gedoe over de rommel die was achtergelaten door sommige studenten. Daar heeft de organisatie van geleerd. Er staat nu een grote container van Wielemaker en alle deelnemers hebben een vuilniszak gekregen. Keurig toch?


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg