Geplaatst op 25 april 2017

Suzanne Oortman Gerlings over Middelburg

Vandaag mochten we een uurtje of vijf als vrijwilligers de pop-up winkel van Middelburg 800 jaar, aan Lange Delft 3, bemannen. Van de omzet moesten we het niet bepaald hebben, maar het was toch een bijzondere ervaring, met veel bijzondere gesprekken.

Een van die gesprekken voerden we met een mevrouw uit Baarn, die met haar gezin al vele jaren naar Zeeland komt omdat de familie hier een huisje heeft, in de omgeving van Oostkapelle. Ze vertelde ons dat Middelburg al die jaren al dé plek is waar iedereen uit het gezin shopt, omdat dat hier in alle rust kan. Zelfs de auto hebben ze hier gekocht.

Suzanne Oortman Gerlings vertelde ook dat ze door haar uitspraken nog wel kritiek kan verwachten van haar partijgenoten in Baarn, want ze is een echte VVD’er (we lieten haar naam zojuist even los op Google en zagen dat meteen bevestigd). Zo verliefd zijn op een andere stad? Dat kan natuurlijk niet!

Maar wij vinden het prachtig. Ze kwam eigenijk om een Middelburgse stadsvlag (die mooie rooie), maar vertelde uiteindelijk gewoon over haar voorliefde voor ons stadje. “Hier willen we wel uiteindelijk wel eindigen”. Tja, dan gaan wij dus staan filmen in plaats van verkopen. We leren het ook nooit 🙂


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg