array(2) {
  [0]=>
  int(6517)
  [1]=>
  int(6518)
}

T-shirts met een warm hart voor (de toeristen van) Zeeland

We zitten hier niet zo gek vaak op productniveau, maar nu kunnen we het even niet laten. We hopen namelijk dat dit project anderen inspireert.

Een week voordat we ons laatste biertje dronken in de kroeg gingen we op bezoek bij Tiamo Roose, die echt nét zijn winkel Trends had geopend in de Geerepassage. Na het ingaan van alle maatregelen hebben we natuurlijk aan álle ondernemers gedacht, maar ook zeker aan startende zoals Tiamo. Wát een rotstart!

Daarom werden we vrolijk toen we van de week in de PZC lazen dat hij een samenwerking is aangegaan met Roxane van den Berg, van Manhattan Domburg. “‘Een warm, eenvoudig, maar toch alles verbindend ‘feel-goodidee’: T-shirts met uitnodigende Nederlandse, Duitse en Engelse teksten. ,,Om toeristen straks het beste welkom-teruggevoel ooit te geven.”

Sowieso al een leuk idee, maar we hadden niet meteen in de gaten dat er ook shirts per stad verkrijgbaar zijn, zoals deze op de foto. Op de site lezen we: “De fase waar we ons nu in bevinden kunnen wij onze bezoekers buiten Zeeland laten wezen dat wij ze missen, maar ook dat zij ons missen.
We hopen als Zeeland weer van het slot gaat, wij ze met zijn allen een warm welkom kunnen geven door met zijn allen een shirt te dragen met dezelfde krachtige uitstraling. Vraag jouw team en je klanten om selfies te plaatsen met #hartvoorzeeland en tag @hartvoorzeeland op Facebook & Instagram voor zoveel mogelijk bereik! Doen jullie mee?!”

Er zijn zelfs speciale boxen voor ondernemers, hatsikidee!

Meer via https://shop.manhattan-domburg.nl/special-edition-2020/.

Zie ook:

https://www.pzc.nl/zeeuws-nieuws/t-shirts-moeten-toerist-straks-warm-welkom-geven-zeeland-mist-jou~a59a385a/

Trends Middelburg geopend in de Geerepassage

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Opgroeien in Dauwendaele, 1978-1983
Opgroeien in Dauwendaele, 1978-1983

Als je jeugdverhalen goed wil vertellen heb je eigenlijk een heel boek nodig. Je wil buitenstaanders tenslotte het liefst zo veel mogelijk gedetailleerde beschrijvingen meegeven, in de hoop dat ze […]

11 apr 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Foei Fin, wat mooi!
Foei Fin, wat mooi!

Foei, fout filmende, fietsende Fin!   Het mag natuurlijk niet, op deze manier met je drone boven steden vliegen, maar deze meneer deed het toch en geeft ons zo wel […]

12 apr 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Stand van zaken bouw Fruitshop Middelburg
Stand van zaken bouw Fruitshop Middelburg

Winkelcentrum Tref Middelburg krijgt steeds meer gestalte. Er wordt nog altijd hard gewerkt, nu vooral aan de kant van het Groene Woud. Afgelopen donderdag nam Michael de Visser ons mee […]

13 apr 2020