Geplaatst op 08 mei 2018

Tattoo- en piercingstudio Inkstone geopend aan de Vlasmarkt in Middelburg

Vandaag is Tattoo- en piercingstudio Inkstone-Middelburg geopend aan Vlasmarkt 12. Een mooi moment voor ons om persoonlijk kennis te maken met eigenaar Zacharia. Hij ging net verder aan een tattoo van zijn vaste klant Jeffrey Wondergem.

Nu horen we jullie het bijna vragen: “Vaste klant? Hoe kan dat nou? Zacharia is toch nog maar net begonnen?” Nou, niet dus. We zullen het kort samenvatten hier.

Ten eerste noemen we Zacharia vanaf nu Zaka. Dat doen al zijn vrienden en bekenden ook, da’s wel zo makkelijk. Maar Zaka is dus 34 en hij tatoeëert al zes jaar. Voorheen deed hij dat vanuit huis. Hij leerde het vak van wijlen Tattoo Dave uit Nijmegen, die ook een tijdje werkte in Middelburg, en van zichzelf, want tekenen doet Zaka al heel z’n leven. Hij werkte een paar jaar geleden ook met Michel, van Tattoo Tuigh.

Zaka heeft in het verleden lang getwijfeld of hij in de muziek zou gaan, of een tattooshop zou beginnen. Met muziek was hij ook een jaar of tien bezig. Hij was onder meer een van de bedenkers en oprichters van het Southpark Festival in Zuid en hij werkte in Midgard. Maar nu gaat hij dan toch definitief voor die andere droom en hij doet het meteen goed en netjes ook. Hij heeft gezorgd dat hij aan alle wettelijke eisen op het gebied van hygiëne voldoet, hij investeerde in stoelen, apparatuur en zelfs in mooie merchandising. Hij is er helemaal klaar voor. Er moeten nog wel een paar puntjes op de i gezet worden. Over een paar weken komt de belettering op de ramen, de website moet nog gevuld worden en zo nog wat van die dingen. Allemaal een kwestie van tijd.

We wensen Zaka veel plezier en succes met zijn nieuwe zaak!

We zien nu overigens dat er nog een tweede Facebookpagina is. Daar kun je beelden zien van de verbouwing van de afgelopen maanden.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/binnenkort-in-de-vlasmarkt-in-middelburg-tattooshop-inkstone/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg