array(1) {
  [0]=>
  int(11703)
}

Te koop: InMiddels Middelburg

Vandaag hadden we, voor het eerst in maanden, weer eens een date bij InMiddels in de Lange Delft. Eigenaresse Guusje Bugajski liet ons vorige week weten dat ze nieuws voor ons had.

En reken maar dat het nieuws is! Kort samengevat: Guusje gaat de zaak verkopen! En met de zaak bedoelen we dan niet het pand, want dat huurt ze, maar de winkel zelf, het concept en de naam.

Natuurlijk vroegen we haar meteen waaróm ze deze beslissing heeft genomen. Gaat ze zich volledig richten op haar nieuwe onderneming (zie ‘doemijmaaralles’ op Instagram)? Of gaat ze volledig terug naar de wereld van Yoga?

Nee dus, dat zijn, zoals ze zelf zegt, zijsporen. Ze gaat, samen met haar dochter, een nieuw bedrijf oprichten in Middelburg. Dát wordt het nieuwe hoofdspoor! Veel kan ze er nog niet over kwijt maar zeker is wel dat dochterlief naar het Grafisch Lyceum gaat in het najaar. Design zal er dus zeker iets mee te maken hebben.

Over de verkoop van InMiddels kan Guusje wel alles vertellen. Als jij belangstelling hebt voor een mooie en bijzondere conceptstore in Middelburg moet je gewoon even contact met haar opnemen. Ze kan je dan alles vertellen over de opzet van de winkel, over de cijfers en kosten, en nog veel meer. In ons archief zijn ook diverse berichten te vinden over de ontwikkelingen vanaf 2015. Want ontwikkelingen waren er immers genoeg, met zoveel verschillende ondernemers onder één dak.

Wij hopen hoe dan ook dat er een toffe nieuwe ondernemer opstaat die verder wil met het fundament dat er al ligt. En hoewel Guusje nog zeker tot februari in de zaak blijft wensen we haar nu alvast al succes met alle dingen die ze gaat doen. We gaan er ongetwijfeld nog meer van horen!

Meer lezen:

https://inmiddels.com/

Geopend in InMiddels Middelburg: Koffiebar van Buren

https://wijzijndestad.com/verhalen/inmiddels-hoe-je-als-ondernemer-je-verhaal-ook-kunt-vertellen/

Grace Wilson de nieuwe exploitant van de koffiebar van InMiddels

Profiel
Afbeelding #000 voor het profiel van InMiddels
InMiddels
Lange Delft 127
Tags

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal De Herman Faukeliusschool in het Jeugdjournaal
De Herman Faukeliusschool in het Jeugdjournaal

We zagen al aardig wat foto’s online, van de leerlingen van groep 8 van de Herman Faukeliusschool, die op de laatste lesdag in klederdracht door Middelburg gingen, maar dit jaar […]

3 jul 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Bij de Algemene Ledenvergadering van de VOM, 2 juli 2019
Bij de Algemene Ledenvergadering van de VOM, 2 juli 2019

De Wet van Hofstadter: ‘Alles duurt langer dan je denkt, zelfs als je rekening houdt met de Wet van Hofstadter’. De Algemene Ledenvergadering van de VOM, gisteravond in Kloveniersdoelen, duurde […]

3 jul 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Een kleine kroegentocht, over Middelburgse wateren
Een kleine kroegentocht, over Middelburgse wateren

Wat is het toch altijd leuk om te zien hoe snel (veel) mannen schakelen naar hetzelfde niveau als ze biertjes aan het drinken zijn, zelfs als ze elkaar niet zo […]

3 jul 2019