Geplaatst op 02 november 2017

Ter overname aangeboden: de Zeeuwse Jordaan

We hebben het misschien allemaal wel, zo nu en dan, dat besef dat je veel te weinig tijd besteedt aan de dingen en mensen die je liefhebt of belangrijk vindt. Ingrid Borger van De Zeeuwse Jordaan kwam recent ook tot dat inzicht een heeft daarom besloten het roer helemaal om te gooien. Om die reden zoekt zij iemand die de zaak aan Sint Janstraat 62 van haar wil overnemen, of in ieder geval het pand. Dat kan op verschillende manieren. Het is mogelijk om de hele winkel, inclusief naam en alle spullen over te nemen, maar als je liever gaat voor alleen het pand en het terras aan de achterzijde, dan kan dat ook.

Een cruciale vraag is dan natuurlijk wat de huurprijs is. Welnu: 925 euro. Als je belangstelling hebt voor deze locatie nodigt Ingrid je van harte uit om een kijkje te komen nemen, of om haar een berichtje te sturen. Wij filmden De Zeeuwse Jordaan zojuist nog even, van achtertuin tot voorgevel. Dan kun je nog eens goed kijken.

We gunnen deze altijd opgewekte dame de tijd die ze wil vrijmaken van harte, en we hopen natuurlijk ook op een mooi vervolg, daar in de Sint Janstraat. Succes Ingrid!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/?s=ingrid+borgerMeer verhalen over De Zeeuwse Jordaan

Welkom bij de VOM, Zeeuwse Jordaan!

Het is natuurlijk geen toeval, dat er momenteel meer ondernemers zijn dan anders, die zich aansluiten bij de Vereniging Ondernemers Middelburg en Wij zijn De Stad. De VOM werkt aan…

Lees meer

Hans van der Werf doet een mini-benefiet voor de Zeeuwse Jordaan

Het begon lelijk, maar het werd toch nog een mooi verhaal. Een paar zatlappen vernielden de etalageruit van De Zeeuwse Jordaan. De politie vatte de daders vrijwel meteen in de…

Lees meer