Geplaatst op 11 juni 2020

Terugblik: Stadsfeesten Middelburg 2019

Het is waar: vorig jaar stonden er dusdanig veel evenementen op de Middelburgse agenda dat we er soms gewoon een beetje van gingen mopperen. “Dit is toch niet bij te houden, man!”

Nu er bijna geen evenementen meer zijn kijken we daar heel anders tegenaan. We missen al die mooie feestjes enorm, al was het maar omdat ze de stad stuk voor stuk injecteren met energie.

Precies een jaar geleden was het de beurt aan Stadsfeesten Middelburg. De eerste editie van een oud evenement in een nieuwe stijl. Dát feest kende een valse start. Door het slechte weer op vrijdag en zaterdag moesten er een heleboel activiteiten worden afgelast.

Maar dan die zondag. Van veel festivals is dat de kabbelende afsluitende dag van het geheel, maar van Stadsfeesten 2019 was het ’t hoogtepunt. We fietsten van de ene locatie naar de andere en constateerden tevreden dat het bijna overal druk was. En gezellig.

Reden genoeg om terug te blikken hoe dan ook. Ook dit jaar stonden er veel mooie dingen gepland. Hopelijk krijgen die volgend jaar alsnog een herkansing.

Een korte impressie van die zondag:

youtu.be/zShEEei8XTU

Foto’s en meer van de feesten:

wijzijndestad.com/verhalen/?term=stadsfeesten


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg