array(1) {
  [0]=>
  int(5408)
}

Terugblik: Stadsfeesten Middelburg 2019

Het is waar: vorig jaar stonden er dusdanig veel evenementen op de Middelburgse agenda dat we er soms gewoon een beetje van gingen mopperen. “Dit is toch niet bij te houden, man!”

Nu er bijna geen evenementen meer zijn kijken we daar heel anders tegenaan. We missen al die mooie feestjes enorm, al was het maar omdat ze de stad stuk voor stuk injecteren met energie.

Precies een jaar geleden was het de beurt aan Stadsfeesten Middelburg. De eerste editie van een oud evenement in een nieuwe stijl. Dát feest kende een valse start. Door het slechte weer op vrijdag en zaterdag moesten er een heleboel activiteiten worden afgelast.

Maar dan die zondag. Van veel festivals is dat de kabbelende afsluitende dag van het geheel, maar van Stadsfeesten 2019 was het ’t hoogtepunt. We fietsten van de ene locatie naar de andere en constateerden tevreden dat het bijna overal druk was. En gezellig.

Reden genoeg om terug te blikken hoe dan ook. Ook dit jaar stonden er veel mooie dingen gepland. Hopelijk krijgen die volgend jaar alsnog een herkansing.

Een korte impressie van die zondag:

Foto’s en meer van de feesten:

https://wijzijndestad.com/verhalen/?term=stadsfeesten

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Geopend in de Lange Delft: de pop-up van Brasserie 1600
Geopend in de Lange Delft: de pop-up van Brasserie 1600

Zo! Wat is de pop-up van Brasserie1600 in de Lange Delft tof geworden zeg! Toen we op 31 mei even gingen kijken in het voormalige pand van InMiddels was alles […]

12 jun 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Chi Nagelstudio geopend in de Sint Janstraat in Middelburg
Chi Nagelstudio geopend in de Sint Janstraat in Middelburg

Ontwapenend. Vrolijk. Vakkundig. Het zijn zomaar drie steekworden die bij ons opkomen na de kennismaking met Phuong Nguyen, die onlangs Chi-nagelstudio opende aan Sint Janstraat, in het pandje tussen De […]

13 jun 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Zomergevoel
Zomergevoel

Daar is het grote zomergevoel! Bij Cafe Tympaan en buurtjes, zaterdagavond 13 juni 2020. Foto’s: Thomas Van Raay

14 jun 2020