Geplaatst op 12 juli 2016

Theo Krüse, van TeKa Reklame, gaat met pensioen

Het zat er een keer aan te komen maar we waren desondanks een beetje verrast toen we het hoorden: Theo Krüse, van TeKa Reklame aan de Oude Veerseweg 7, gaat met pensioen. Volgende maand stopt hij, na 35 jaar lang zijn bedrijf gerund te hebben.

Het kan een paar jaar schelen, maar wij kennen Theo al bijna net zo lang als hij zijn eigen bedrijf heeft. Theo begon ooit op zolder, in zijn huis in Dauwendaele, en wij groeiden op met zijn zoon Jeroen. We kwamen dus vaak bij de familie over de vloer. We hebben allerlei herinneringen aan hem. Hoe hij bijvoorbeeld eens een goed woordje voor ons deed bij andere buurtbewoners, toen die ons een beetje beu waren, als de hangjongeren van de wijk. We vonden het toen een verademing om te ervaren dat volwassenen ook ruimdenkend kunnen zijn.

Ruimdenkend is Theo nog steeds, en hard werken doet hij ook nog altijd, maar het is nu gewoon mooi geweest. Hij neemt nu geen nieuwe opdrachten meer aan, maar rondt natuurlijk alle lopende opdrachten nog af. Zo zagen we in de bak van zijn herkenbare pick-up reclameborden liggen voor Bahaar Markt, dat a.s. donderdag wordt geopend in het nieuwe pand.

We schrijven dit ook omdat we Theo graag een handje helpen. Alles wat Theo heeft staan aan apparaten, gereedschappen en materialen in zijn loods -en dat is nogal wat- is namelijk te koop. Sterker: iemand die dat zou willen zou zelfs het hele bedrijf kunnen overnemen, inclusief medewerkster Liza Leunis, die al 14 jaar voor Theo werkt. De prijs is zeer schappelijk volgens Theo. Er is maar 1 maar: de loods zelf krijg je er niet bij: die heeft al een nieuwe bestemming.

Maar ondernemers (en particulieren) die iets kunnen met spullen en apparatuur waarmee je belettering kunt maken, auto’s kunt spuiten, t-shirts mee kunt bedrukken, enz, enz: ze zijn de komende weken van harte welkom aan de Veerseweg om een bod uit te brengen. Zelfs die oude Ford is te koop! Mensen die niet meteen langs kunnen gaan mogen ons eventueel ook een berichtje sturen voor meer informatie.

Rest ons te zeggen tegen Theo: bedankt voor al je werk. Van de borden van Gemeente Middelburg, tot al die uithangborden elders. Dat je maar lekker van je pensioen moge genieten. Jij bent De Stad!


Delen op