array(1) {
  [0]=>
  int(23814)
}

Timeline Photos

Ken je de Middelburgse ballerina Wendeline Wijkstra? Ze is lid van het corps de ballet van Het Nationale Ballet en alumna van het Koninklijk Conservatorium. Dit jaar won ze de Aanmoedigingsprijs van de Stichting Dansersfonds ’79. Volgens de jury viel de jonge danseres vooral op omdat ze zich dit seizoen presenteerde als een ware ambassadrice voor de (klassieke) danskunst.

Je kunt nu op haar stemmen voor de VIVA400! http://viva400.viva.nl/aanstormend-talent/wendeline-wijkstra/

Van de site:

“Zoals elk jaar heeft VIVA ook dit jaar de VIVA400 gemaakt, een lijst van 400 inspirerende vrouwen die het afgelopen jaar van zich hebben laten horen. Vrouwen die zijn opgevallen omdat ze een belangrijke prijs hebben gewonnen. Omdat ze een gat in de markt hebben ontdekt. Of omdat ze hun nek durven uit te steken voor een betere wereld. Vrouwen die, allemaal op hun eigen manier, recht op hun doel af gaan en hun omgeving inspireren.”

Zie ook het interview met Wendeline op https://jump.het-ballet.nl/het-nationale-ballet/interviews/interview-wendeline

Tags

Volgende verhalen

Afbeelding #002 voor het verhaal Podio del Mondo in Middelburg
Podio del Mondo in Middelburg

Onlangs stuurde Rob van Hese ons een plaatje van een tegel in het plaveisel op het Damplein. Het leek ons dat bijna iedere Middelburger die tegels wel weet te liggen, […]

22 okt 2014
Afbeelding #000 voor het verhaal Photos from Wij zijn De Stad’s post
Photos from Wij zijn De Stad’s post

Storm! De wind deed het licht maar alvast uit in de Gravenstraat. Mevrouw Rotte zag het al maanden aankomen, maar het mocht niet baten… #N8vdN8 Foto’s: Gré Rotte

22 okt 2014
Afbeelding #000 voor het verhaal Mobile Uploads
Mobile Uploads

Vandaag in de PZC: een artikel over de 8 bakkers in Middelburg Centrum. Welke is jouw favoriet? Of haal je je brood bij een supermarkt?

23 okt 2014