Geplaatst op 21 juli 2015

Timeline Photos

Omdat er deze zomer best een beetje gewinkeld en geborreld mag worden onder het zondagse zonnetje, gooit Middelburg er de komende 3 zondagen een koopzondag tegenaan! Op 26 juli, 2 augustus en 9 augustus welteverstaan.

Vandaag spraken we zo in het voorbij gaan al een aantal ondernemers en die gaven stuk voor stuk aan er zin in te hebben! Om maar een kleine greep uit de Facebookende Middelburgers te nemen: De Drvkkery, Rondvaart Middelburg, Beadle, A Domani XL, Rituals Cosmetics, View49, Drogisterij Kruiderij De Rode Pilaren, De Blauwe Winkel Middelburg, Odds Kids, Café Bommel, Vriendschap Cafe Restaurant, ZENC Zeeuws en Culinair café restaurant, Van der Sloot schoenmode … mogen we jouw bedrijf aan die lijst toevoegen? Laat weten dat je meedoet! Wij van Wij zijn de Stad geven van tijd tot tijd een update.

We zien her en der al wat posters verschijnen en dat zal de komende dagen nog wel meer worden. Er werden zelfs al een paar ondernemers met een tasje flyers gespot! Grote kans dat er zeer spoedig eentje bij jouw zaak langs wordt gebracht. Zo niet, mail naar wijzijndestad@gmail.com en we komen er gewoon eentje brengen!

Tags:

Delen op