array(1) {
  [0]=>
  int(26989)
}

Timeline Photos

Omdat er deze zomer best een beetje gewinkeld en geborreld mag worden onder het zondagse zonnetje, gooit Middelburg er de komende 3 zondagen een koopzondag tegenaan! Op 26 juli, 2 augustus en 9 augustus welteverstaan.

Vandaag spraken we zo in het voorbij gaan al een aantal ondernemers en die gaven stuk voor stuk aan er zin in te hebben! Om maar een kleine greep uit de Facebookende Middelburgers te nemen: De Drvkkery, Rondvaart Middelburg, Beadle, A Domani XL, Rituals Cosmetics, View49, Drogisterij Kruiderij De Rode Pilaren, De Blauwe Winkel Middelburg, Odds Kids, Café Bommel, Vriendschap Cafe Restaurant, ZENC Zeeuws en Culinair café restaurant, Van der Sloot schoenmode … mogen we jouw bedrijf aan die lijst toevoegen? Laat weten dat je meedoet! Wij van Wij zijn de Stad geven van tijd tot tijd een update.

We zien her en der al wat posters verschijnen en dat zal de komende dagen nog wel meer worden. Er werden zelfs al een paar ondernemers met een tasje flyers gespot! Grote kans dat er zeer spoedig eentje bij jouw zaak langs wordt gebracht. Zo niet, mail naar wijzijndestad@gmail.com en we komen er gewoon eentje brengen!

Tags

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Bow de Waard, ambassadeur van Middelburg
Bow de Waard, ambassadeur van Middelburg

De Stad Middelburg heeft ambassadeurs in alle soorten en maten maar deze man, Bow de Waard, is een bijzonder geval. Als hij op reis gaat (en dat doet hij graag) […]

22 jul 2015
Afbeelding #000 voor het verhaal Impressie Mosselfeesten Middelburg 2015, eerste avond
Impressie Mosselfeesten Middelburg 2015, eerste avond

Beelden van de eerste avond van de Mosselfeesten Middelburg, met dank aan Ricardo Kievit! #WijzijnDeStad

23 jul 2015
Afbeelding #000 voor het verhaal Hou op, schei uit, Indistrieel
Hou op, schei uit, Indistrieel

Beste Indistrieel, schei daar toch eens mee uit! Iedere keer als we voorbij fietsen moeten we weer afstappen voor een foto. Het is ook een keer klaar met die ongein. […]

23 jul 2015