Geplaatst op 14 september 2018

Toko San geopend in Middelburg

Aduh! Een uurtje geleden is Toko San aan Langeviele 75 geopend. Zoals Dennis en Sandra eerder deze week al schreven op hun Facebookpagina zijn er nog een paar kleine dingen die moeten gebeuren, maar dat zijn zaken waar je als bezoekers nauwelijks last van hebt. Het belangrijkste is dat je er vanaf nu al kunt eten óf maaltijden kunt afhalen.

Dennis kwam ons halen toen we stonden te kletsen bij overbuurtjes BMK-interieurs en liet ons vervolgens trots het restaurant zien. Sandra was samen met haar dochter al druk bezig in de keuken, want de eerste drie tafels waren al bezet. We hebben zelf nog niets geproefd, maar de gerechten die in de vitrine stonden zagen er heerlijk uit. Dat komt binnenkort dus wel goed.

Later is er nog een officiële opening, maar iedereen is vanaf vandaag van harte welkom voor ontbijt, lunch of diner. Toko San is ook geopend op zondag. Wij wensen de familie veel geluk en succes in de Langeviele. Welkom in Middelburg! Selamat Makan!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/lekker-dese-toko-san-komt-naar-de-langeviele-in-middelburg/Meer verhalen over Toko San

Lekker Dese: Toko San komt naar de Langeviele in Middelburg

Aduh, Lekker Dese!!! Een paar weken geleden fluisterde iemand dat Toko San plannen heeft om zich te vestigen aan Langeviele 75. We namen toen nog geen contact op met de…

Lees meer