array(3) {
  [0]=>
  int(48987)
  [1]=>
  int(48988)
  [2]=>
  int(48989)
}

Top Recreatie Middelburg fuseert met Team Animation uit Woerden

Ooit komt het nog eens van een leuk item over TOP-Recreatie. Dat is gewoon een prachtig Middelburgs bedrijf, dat al jaren in de Beddewijkstraat zit.

Maar dan moeten we wel opschieten, want voor je het weet verandert de naam of het adres. Peter Brouwer schrijft namelijk:

“Altijd in beweging blijven en blijven vernieuwen. Dat is ons motto en daarom ben ik erg trots op deze stap! TOP-Recreatie gaat samenwerken met Team Animation van Richard Otten en Jeroen Fermont. We worden één bedrijf.

In eerste instantie blijven beiden merken bestaan en gaan wij eens rustig kijken waar wij elkaar in de praktijk kunnen versterken (daar hebben we natuurlijk best wel ideeën over 😉 . Hartstikke leuk en een mooie nieuwe uitdaging!”

Dat is zeker leuk! We feliciteren Peter en Marieke hartelijk, en de twee heren van Team Animation natuurlijk ook.

Proost!

Volgende verhalen

Afbeelding #002 voor het verhaal Praktijk Marteijn: psycho- en hypnotherapie in de Brakstraat in Middelburg
Praktijk Marteijn: psycho- en hypnotherapie in de Brakstraat in Middelburg

Een nieuwe praktijk in Middelburg centrum! Sinds deze maand is aan Brakstraat 30B Praktijk Marteijn gevestigd, in de ruimte waar we in mei 2019 ook al eens waren, toen Praktijk […]

13 okt 2021
Afbeelding #000 voor het verhaal Cosmopolitan: De 8 leukste restaurants in Middelburg (en omstreken)
Cosmopolitan: De 8 leukste restaurants in Middelburg (en omstreken)

Een Middelburgse in de redactie van Cosmopolitan: dat kan nooit kwaad. Aïscha Manuhutu presenteert: De 8 leukste restaurants in Middelburg (en omstreken).  

13 okt 2021
Afbeelding #001 voor het verhaal Welkom terug in Middelburg, oliebollenkramen
Welkom terug in Middelburg, oliebollenkramen

Ze mochten ook dit jaar weer een maandje eerder komen van Gemeente Middelburg dus daar zijn In Den Oliebol en Oliebollenkraam Middelburg weer, waar je natuurlijk veel meer kunt kopen […]

13 okt 2021