array(7) {
 [0]=>
 int(7204)
 [1]=>
 int(7205)
 [2]=>
 int(7206)
 [3]=>
 int(7207)
 [4]=>
 int(7208)
 [5]=>
 int(7209)
 [6]=>
 int(7210)
}

Trends Middelburg geopend in de Geerepassage

En nóg een feestelijke opening vandaag! Vanavond, tussen 18.00 en 21.00, is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen in de nieuwe winkel van Tiamo Roose: Trends. Hij opent zijn zaak in de Geerepassage, op nummer 3.

 

Wij maakten gistermiddag kennis met Tiamo. Hij legde uit dat zijn bedrijf al langer bestaat. Vanaf Arnestein legt hij zich al een paar jaar toe op het bedrukken van kleding, drukwerk, reclamebelettering en meer. Op de Facebookpagina van Trends kun je zien voor welke bedrijven hij zoal de bedrijfskleding bedrukte: van Caljouw Rademaker Verhuizingen tot Restaurant Meysa.

 

Dat bedrukken van kleding blijft Tiamo gewoon doen, vanuit de nieuwe winkel, maar vanaf nu verkoopt hij ook onbedrukte dames- en herenkleding, én schoenen. Hij vertelt er meer over in het filmpje.

 

We zijn zelf zeer geïnteresseerd in bedrukte truien en shirts. Een paar jaar geleden liepen we nota bene zelf met plannen rond om daar iets mee te gaan doen. Want hoe tof is het niet om je eigen logo of ontwerp subtiel op je borst te kunnen dragen, of op je mouw?

 

Tiamo fixt het zó voor je. Je hebt al een bedrukt shirt vanaf 14,95 euro en het mooie is: je kunt de shirts per stuk afnemen, of maar ook in grotere hoeveelheden. Het mag allemaal. Voor ons is het reden genoeg om t.z.t. een bestelling te plaatsen. En niet alleen voor ons. Toen we het er gisteren met iemand over hadden zocht hij Trends meteen even op, op Facebook: “ah, dat komt mooi uit voor m’n voetbalteam!”

 

We wensen Tiamo hoe dan ook veel succes met de winkel!

Filmpje: https://youtu.be/RTDvw2zBzPQ.

 

Meer informatie over de opening is te vinden bij het event Opening Trends.

 

https://www.facebook.com/TrendsMiddelburg/

 

 

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Preview: de heropening van Mies Bloemen in Tref Middelburg
Preview: de heropening van Mies Bloemen in Tref Middelburg

We overdrijven niet eens, als we stellen dat dit week van de (her-) openingen van Middelburgse winkels is. Ook vandaag gaat er weer een nieuwe zaak open. Over iets minder […]

6 mrt 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Wij zijn De Actie 2020: de verloting van Doos 9
Wij zijn De Actie 2020: de verloting van Doos 9

Wij zijn De Actie 2020: de verloting van Doos 9.   En wéér zo’n verhuisdoos vol moois! Met deze keer:   – Een cadeaubon van restaurant Packhuys aan de Kinderdijk […]

6 mrt 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Ook Action heropend in Tref Middelburg
Ook Action heropend in Tref Middelburg

Pas toen we het filmpje met Serina Mies vanochtend terugkeken leerden we dat vandaag óók Action Middelburg zou heropenen. Daar zijn we zojuist alsnog even een kijkje gaan nemen.   […]

6 mrt 2020