Geplaatst op 09 oktober 2018

Tweede vestiging Silvy’s Gusti e Sapori wordt een pizzeria

Nog deze maand opent de tweede vestiging van Silvy’s gusti e sapori in Middelburg. Sinds de bekendmaking van dat nieuws is er hard gewerkt in het pand aan Lange Noordstraat 6. Oud-eigenaars Marco en Manon zorgden ervoor dat de zaak kon worden opgeleverd, onder meer door de oude tussenmuur terug te laten plaatsen, het team van Silvy’s ging vervolgens aan de slag met de voorbereiding van hún nieuwe zaak.

Maar wat voor zaak wordt het nu eigenlijk? Wij wisten tot voor kort alleen dat het een ander restaurant zou worden dan Silvy’s in de Stationsstraat. Welnu: het wordt een pizzeria, en dan uiteraard een pizzeria in de beste Italiaanse (en Sardijnse) traditie!

Dat is goed nieuws, vinden we. Een mooie en logische aanvulling op alles wat Sylvi’s nu al doet én het past goed in het rijtje zaken dat nu in het eerste deel van de Noordstraat is gevestigd.

Binnenkort bestaat Silvy’s gusti e sapori dus uit een Trattoria in de Stationsstraat, en een pizzeria in de Lange Noordstraat. Silvana, Etienne en hun zoon Riccardo Sterman legden gisteren uit dat het team in beide zaken zal werken maar in de dagelijkse praktijk zullen Etienne en Sil vaker in de Stationsstraat staan en Riccardo vaker in de Noordstraat, samen met Gabriele Piras. Een echt familiebedrijf dus, ook naar een goede Italiaanse traditie.

We zagen gisteren dat de pizza-oven er al staat en dat het nu nog vooral gaat om de aankleding. Als het zover is gaan we uiteraard kijken en proeven hoe het is geworden. Eén ding weten we ieder geval al. Een pizza hawaii kunnen we wel op onze buik schrijven. En zo hoort het ook!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/verkocht-restaurant-peper-zout-wordt-tweede-vestiging-van-silvys-gusti-e-sapori/

wijzijndestad.com/verhalen/welkom-bij-de-vom-silvys-gusti-e-sapori/

wijzijndestad.com/verhalen/nieuw-in-middelburg-silvys-gusti-e-sapori/Meer verhalen over Silvy’s gusti e sapori – Pizzeria

Geopend in Middelburg: de pizzeria van Silvy’s gusti e sapori

De nieuwe pizzeria van Silvy’s gusti e sapori is geopend aan Lange Noordstraat 6! Dat vonden wij een hele goede reden om vandaag meteen twee pizza’s te bestellen. Deze eerste…

Lees meer

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg