Geplaatst op 04 juni 2017

Two Ladies Like Living en Zola Kids heropend in Geerepassage

Vandaag zijn Two Ladies Like living, Zola Kids en De ZeeuwZe blog heropend in de Geerepassage en het mag gezegd: de dames hebben de panden getransformeerd tot iets prachtigs. Dat eventjes vastleggen viel overigens nog niet mee door de felle zon vanaf de kant van de Korte Geere. Wat rest aan filmbeelden kun je bekijken op YouTube.

In dat filmpje vertellen Diana van Hoften en Nadja Stoltink ook over de officiƫle opening, die met de gehele passage zal worden gevierd op zaterdag 17 juni. Als je nu niet in de gelegenheid bent om een kijkje te gaan nemen moet je dat die dag zeker wel doen. Dan krijg je gewoon de beste indruk van de nieuwe zaak. Het concept is vertrouwd, maar toch ook weer heel anders. Dat kan Diana zelf veel beter uitleggen dan wij, maar het is iets met terug naar de basis en met een afslag naar meer exclusiviteit.

Extra tof is dat Diana ook (weer) lid is geworden van de VOM. We feliciteren de dames dus niet alleen met de heropening, maar heten hen ook welkom als lid. Super hoor!

En Rachelle Verhage? Die was vast op pad voor het blog, maar ze was toch ook een beetje aanwezig. Ze is met een levensgrote poster vereeuwigd op de zijgevel van de winkel. Dat is niet voor niets: zij blijft ook op de nieuwe locatie gewoon kantoor houden bij de two andere ladies.

Veel succes allemaal!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/?s=two+ladies


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg