array(1) {
  [0]=>
  int(36403)
}

Two Ladies Like Living & Zola Kids naar de Geerepassage

Jaaa! Daar is het vervolg op het verhuisbericht van Pluk de dag, bloemen en sfeer. De vraag was: maar waar gaan Two Ladies Like living en Zola Kids dan naartoe?

We hebben hier al een paar weken contact over met Diana van Hoften en Nadja Stoltink, en net nu we even de stad uit zijn krijgen we het bericht dat alles rond is. Dan kunnen we het natuurlijk niet laten om er meteen een bericht aan te wijden.

De dames verhuizen naar de Geerepassage, waar ze een aantal units zullen betrekken aan de zijde waar nu de pop-up winkel zit (voorheen ‘In Petto’). Alles bij elkaar opgeteld gaan beide zaken er qua ruimte niet of nauwelijks op achteruit. Met de eigenaar van de passage is afgesproken dat die ook meteen zal worden opgeknapt.

Tof dat het complex weer nieuw leven krijgt! Met deze dames als nieuwe bewoners durven we wel te beweren dat het geheel nieuw elan zal krijgen.

We hebben in de wandelgangen ook gefluister over meer nieuwe bewoners van de passage, maar dat is allemaal nog te onduidelijk om iets zinnigs over te zeggen. Maar hoe dan ook: mooie ontwikkelingen dit. Goed voor het gebied, maar ook voor Diana en Nadja (en Nikki en Rachelle). Van harte dames! We gaan het op de voet volgen allemaal.

Gerelateerd:

https://wijzijndestad.com/2017/03/01/verhuisbericht-pluk-de-dag-gaat-naar-de-korte-geere-deze-zomer/

https://wijzijndestad.com/2015/07/07/op-bezoek-bij-two-ladies-like-living-shoes/

https://wijzijndestad.com/2016/11/15/op-bezoek-bij-nadja-stoltink-van-zola-kids/

Home

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Toch nog voorstellingen in het Spiegeltheater
Toch nog voorstellingen in het Spiegeltheater

Nu dachten wij toch echt dat het al gedaan was met het Spiegeltheater Arduin. Zo staat het ook vermeld op http://www.spiegeltheater.nl. Dat einde kwam nogal abrupt, kort na die berichten […]

8 mrt 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Middelburg is heet, qua ondernemen
Middelburg is heet, qua ondernemen

Hadden we al eens gezegd dat Middelburg best heet is, qua ondernemen? Dat kun je al constateren op basis van de nieuwtjes die hier het afgelopen jaar verschenen, maar er […]

8 mrt 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Stadscamping Zeeland opent in Middelburg deze zomer
Stadscamping Zeeland opent in Middelburg deze zomer

Goed nieuws: vanaf deze zomer heeft Middelburg weer een stadscamping, op de oude locatie aan de Koninginnelaan 55! Gisteren werden we al getagged in een bericht van de pagina Stadscamping […]

9 mrt 2017