Geplaatst op 11 december 2015

Uit in Middelburg, 11 december 2015

Hup, kssst, vort! Weg uit dat kantoor, die fabriekshal of die bestelbus. Het is tijd om het weekend in te luiden. Borrelend en bruisend, lachend en joelend. Waar kan dat vanavond zoal? Nou, de crew van Pokoe gaat er vast weer een puik huisfeestje van maken bij Seventy-Seven. Cafe Tympaan compenseert dat een beetje voor mensen die net iets ouder zijn, met hun 25+ feestje. In het cafeetje van Zeeland houdt van schaatsen is het de Nacht van de Pinkende Traan, voor mensen die houden van Hollandse meezingers. Bij Café Bardot is het Ladies Night, met zeer betaalbare wijn en alles. In Café Schuttershof is het weer tijd voor een dansnacht met een sterke line-up van Funky Octopus.

Ga je liever voor livemuziek? Je kunt naar De Spot voor een optreden van Björn van der Doelen, Mathijs Leeuwis & Jeroen Kant. In Cafe ut babbelaertje speelt Everymen en bij Hayo in Kaffee ’t Hof kun je kijken en luisteren naar Shake it like a Caveman.

Maar je kunt natuurlijk ook gewoon lekker gaan eten ergens, of chillen in een café waar nu eens een keertje niks geprogrammeerd staat. Of naar Huub Stapel in Schouwburg Middelburg, naar Cinema Middelburg of koekeloeren in de blokhut die afgelopen dagen is gebouwd bij het MarktCafe.

We zijn vast nog van alles vergeten, maar het moge duidelijk zijn: Wij zijn De Stad!

Zie ook www.uitinmiddelburg.nl en www.middelburgwinterstad.nl/programma

Tags:

Delen op