array(5) {
  [0]=>
  int(57938)
  [1]=>
  int(57725)
  [2]=>
  int(57926)
  [3]=>
  int(57782)
  [4]=>
  int(57815)
}

Uit in Middelburg! De agenda van 7-10 juli 2022

Wat zeg je? Geen grote festivals in de stad dit weekend? Dat meen je toch niet? Ja hoor, we menen het. De komende dagen zijn relatief rustig, vergeleken met veel andere weekenden deze zomer, maar dan nog is er meer dan genoeg te doen in Middelburg.

Uit de agenda van Wij zijn De Stad:

Het is een mooi weekend om te struinen en snuffelen op de diverse markten. Van Weekmarkt Middelburg tot Snuffelmarkt Middelburg, van Brocante & Zo tot de Zomerfair van Het Werklab. Een apparaat gekocht dat het niet doet? Stichting Repair Café Middelburg is ook nog steeds actief. Ook aanstaande zaterdag weer.

Verder weer allerlei tochten, rondleidingen en wandelingen, óók in Park Toorenvliedt. Daar wordt zaterdag ook gedanst door Danzette. Voetjes van de vloer, uhm, van het gras! Zaterdag is ook de dag dat Dierenkliniek Middelburg open huis houdt, om het jubileum te vieren. Dat is weer eens iets heel anders, nietwaar?

Maar is er dan helemaal geen muziek? Tuurlijk wel! Je kunt vandaag al naar het mini-concert van het Lange Jan Project Middelburg, in de Koorkerk. Lise de Munck en Steven Knieriem vandaag.

Morgen spelen Dayna Kurtz en Robert Machel in De Oostkerk en zaterdag hebben we SOLOF in Café Le Penseur, Isabel Provoost in De Oostkerk en de The Courettes in Kaffee ’t Hof. In Schutters • Middelburg gaan de mannen van PEACH EVENTS weer los met een zomereditie van Sexy. In Schouwburg Middelburg twee keer een musical, zowel in de middag als de avond. “Stel je voor dat creativiteit verboden zou zijn!”

Zondag, tot slot, weer een concert in Park Molenwater, van Zeeuwse Concertzaal. Dasha Beets & Peter Beets. Helemaal voor niks, tenzij je een stoel wil huren. Maar dat is geen verplichting, eej.

Enjoy!

https://wijzijndestad.com/agenda/

Volgende verhalen

Afbeelding #007 voor het verhaal Wolter Vos Kappers verhuist naar het Damplein; sluit zaken in Sint Janstraat en Zoutelande
Wolter Vos Kappers verhuist naar het Damplein; sluit zaken in Sint Janstraat en Zoutelande

Laten we eerst maar beginnen met het grote nieuws: Wolter Vos Kappers gaat verhuizen! En dat niet alleen: Alice en Wolter gaan hun twee zaken (Middelburg en Zoutelande) ook nog […]

7 jul 2022
Afbeelding #007 voor het verhaal Seventy-Seven: de periode van Ad van de Woestijne
Seventy-Seven: de periode van Ad van de Woestijne

De heropening van café Seventy-Seven ligt bijna twee maanden achter ons. De kans is groot dat zeer binnenkort écht de laatste puntjes op de i gezet gaan worden. Gisteren is […]

8 jul 2022
Afbeelding #004 voor het verhaal Zij zijn onze boeren
Zij zijn onze boeren

“Vandaag ontbeten? Graag gedaan!” Geen wildwesttaferelen op en rondom de Abdij vanmiddag, gelukkig, maar imposant is het boerenprotest in Middelburg vandaag wel. Zo’n 100 trekkers kwamen dik een uur geleden […]

8 jul 2022