Geplaatst op 13 maart 2018

Undercover in Nederland op jacht in de Langeviele in Middelburg

Commotie in de Langeviele vanochtend! We waren in de Geerestraatjes en kregen van verschillende mensen berichtjes dat Undercover in Nederland van SBS 6 stond te filmen voor de Verspassage, en dat Politieteam Walcheren ook op de been was. We zijn niet zo van het ‘harde’ nieuws, maar als het in een winkelstraat gebeurt en we zijn in de buurt, dan gaan we even kijken natuurlijk.

De mensen van de filmploeg van Alberto stegeman lieten niks los en ook de politie wilde niet veel kwijt maar later spraken we nog een buurman, die wist dat de politie al vaker bij de man die vandaag werd gezocht op bezoek was geweest. De man bleek wel thuis te zijn maar het is ons niet duidelijk geworden of hij ook is aangehouden. Iemand fluisterde ook nog dat hij via een dak probeerde weg te komen maar dat hebben we ook niet bevestigd gezien. We zagen alleen dat de filmploeg opeens naar het Schuiffelstraatje rende.

Spannend hoor, maar al met al een item van niks. Dat laten we beter over aan HV Zeeland c.s. Maar: het was vreemd om dit zo publiekelijk te zien gebeuren.

Binnenkort misschien wel op tv.

www.sbs6.nl/programmas/undercover-in-nederland/

www.albertostegeman.nl/


Delen op