Geplaatst op 06 juli 2017

Update actie Wij zijn De Stad

Update: hoe zit het met die actie/oproep van afgelopen zaterdag?

Die zijn we niet vergeten hoor! Eerst nog maar eens een oproep voor iedereen die erop gereageerd heeft, maar nog niet heeft aangegeven wát er wordt weggegeven: laat ons dat svp even weten in een berichtje via de knop op de pagina van Wij zijn De Stad. Anders moeten we wel heel veel mensen aanschrijven daarover.

Verder kun je wel stellen dat er veel gehoor werd gegeven aan de oproep. Wat een reacties zeg, super! Ilana Noot bood haar hulp aan en is bezig met alle ondernemers en organisaties in een spreadsheet plaatsen (inclusief de gift) en wij hebben de namen van de meeste volgers zelf handmatig van Facebook gekopieerd en ook in een tabel gezet. Als we alles op een rij hebben stellen we meerdere pakketten samen en loten we met behulp van random.org. We hebben ook nog gedacht aan een rad van fortuin, maar dat wordt allemaal wel erg bewerkelijk.

Hoe we het logistiek gaan doen weten we nog niet zeker, maar waarschijnlijk halen we alles zelf overal op, zodat we ook foto’s kunnen nemen ter plekke, verzamelen we het op een locatie, en laten we de winnaars het daar ophalen op een datum later deze zomer. Als iemand daar een beter idee over heeft horen we het ook graag.

Er wordt aan gewerkt kortom. Dank voor jullie medewerking allemaal, echt tof! #wijzijndestad

Foto: Tata Mirando bij De Mug, jaren 70


Delen op