Geplaatst op 10 januari 2019

Update Wij zijn De Actie Middelburg 2019: 101 deelnemende winkels!

** Update Wij zijn De Actie 2019 **

Te gek, mensen! Na het laatste bericht van 3 januari hebben zich nog eens 38 winkels en andere bedrijven aangemeld die mee willen doen aan de actie. Daarmee komt het totaal nu op 101.

En hoe geweldig: zojuist spraken we telefonisch met Ankie Meijer van Caljouw Rademaker Verhuizingen. Haar verhuisbedrijf stelt zomaar een hele dag een kleine verhuiswagen beschikbaar, met een chauffeur, die ons zal helpen alle goodies op te halen in Middelburg centrum. De verzamelde spullen mogen we ook nog eens tijdelijk opslaan bij Caljouw Rademaker. Dat scheelt een heleboel gedoe, weten we nog van de editie van 2017!

Hoe nu verder?

Welnu: op DONDERDAG 24 JANUARI, vanaf 10.00 uur gaan we alles inzamelen. Bij iedere winkel waar we komen maken we dan uiteraard ook een foto van de weggevers of van een medewerker, zodat we die later kunnen gebruiken bij de berichten over de verloting.

Vervolgens kijken we wat we hebben en verdelen we alles weer over minstens 10 pakketten, die we daarna een voor een zullen verloten op Facebook. Iedereen mag meeloten. Dat doe je door te reageren onder het bericht. Drie dagen na ieder bericht trekken wij dan een winnaar met behulp van random.org.

Tot slot komt er dan nog een dag waarop we de winnaars uitnodigen hun pakketten op te komen halen. Dat leggen we natuurlijk ook nog even vast. Helder zo? We hopen het maar!

Wij zijn De Actie, Wij zijn De Stad!


Delen op