Geplaatst op 20 juli 2017

Update Wij zijn de actie: nog 72 adressen te gaan

We waren een paar dagen de stad uit (leuk om Middelburg eens te vergelijken met Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar en Castricum) maar vandaag hebben we de boel weer opgepakt. We bezochten zo’n 30 ondernemers voor ‘Wij zijn de actie’. Prachtige giften kregen we weer! Het beloven 15 prachtige pakketten te worden.

We hadden er een goede dag voor uitgezocht trouwens. Bij ons weten was er niets speciaals georganiseerd (afgezien van de markten op Plein 1940 en de Vismarkt) maar het was echt gierend druk in Middelburg. We kregen zoveel toegestopt (waaronder twee barbecues) dat we op zeker moment toch maar besloten de auto even te pakken. Het ritje van de Noordstraat naar Hotel & brasserie Loskade 45 duurde bijna een uur, en dan pakten we nog de binnenwegen voor zover mogelijk. Ieder parkeerplaatsje leek bezet. Van Hof van Tange tot Maisbaai, van Brakstraat tot Molenwater.

“Geven ze het gratis weg vandaag, ofzo?”
“Nou inderdaad!”

Nog 72 adressen te gaan. Een oproep voor de ondernemers met wie we nog niks hebben afgesproken: stuur even een berichtje, als je er klaar voor bent. Dank!

#WijzijnDeStad #tientientien

wijzijndestad.com/2017/07/01/wij-zijn-de-stad-een-oproep-aan-middelburgse-ondernemers-en-organisaties/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg