Geplaatst op 21 mei 2019

Urban Heroes verhuist naar voormalige sauna aan de Dam

Toen we twee weken geleden schreven over de nieuwe bestemming voor het pand van de voormalige Sauna aan de Dam verwachtten we van alles, maar niet dat dat zó veel mensen zouden denken dat er echt een nieuw wellnesscentrum komt. Toen we alle reacties zagen kregen we het weer even warm hoor. We waren het meest gelezen bericht van dit jaar, die 1 april-grap over IKEA, nog niet vergeten, zullen we maar zeggen.

Maar geen wellness dus. Op de Facebookpagina van internetbureau Urban Heroes kun je er sinds een uurtje meer over lezen. Afgelopen donderdag was er een fotoshoot in het toekomstige kantoor, waar we helaas niet bij konden zijn, maar waar we nu wel een paar foto’s van hebben.

Wisten wij er al van? Ja, toch wel, al was het ook nog niet zo lang. We hoorden half april iets waaien over de verkoop van het pand en zochten daarop contact met Sinke Komejan Makelaars Taxateurs. Een dag later mochten we bij de VOM een nieuw lid begroeten: Urban Heroes. Dat was geen toeval. Op 24 april bezochten we het huidige kantoor van UH op de Dam, waar de vrolijke eigenaar Erno Tramper zichzelf en zijn bedrijf aan ons voorstelde en van alles vertelde over de plannen met de oude Sauna.

We vinden het een prachtige ontwikkeling, bij een heel interessant bedrijf. Later dit jaar hopen we er nog een paar keer op terug te komen. Natuurlijk gaan we de verbouwing van nummer 45 op de voet volgen, maar over Dam 55 willen we ook graag nog wat schrijven, én over Urban Heroes zelf. Want ook dat is gewoon een tof pand. En een mooi verhaal.

Welkom bij de VOM, Urban Heroes!

urban-heroes.nl/

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/een-nieuwe-bestemming-voor-de-voormalige-sauna-aan-de-dam-in-middelburg/

wijzijndestad.com/verhalen/met-sinke-komejan-op-bezoek-bij-de-voormalige-sauna-middelburg/


Delen op