Geplaatst op 22 mei 2019

Van Abdij Bierfestival tot Bunkerdag: de Middelburgse agenda 23-26 mei 2019

We komen er maar alvast in, met die agenda voor de komende dagen, want ook morgen gebeurt er al van alles!

wijzijndestad.com/agenda/

Hét evenement dit weekend is natuurlijk het Middelburgs Abdij Bier Festival, een prachtig evenement, op een schitterende locatie. Met prachtige bieren, leuke acts én heel veel lekker eten. Kijk vooral ook even op www.abdijbierfestival.nl.

Morgen is er een informatieavond van het sympathieke project Herenboeren Walcheren, bij de Kloveniersdoelen. Die zijn al uitgeweken naar een grotere locatie vanwege de grote belangstelling.

Ook morgen: Franca Treur in De Oostkerk, een lezing van Oscar Garschagen in de Drvkkery en een grote banenmarkt van o.a. ZeeuwseVacaturebank.nl, in Studio A58. Bij Cafe Tympaan speelt Woodworks De Band, in De Schouwburg Fantasio.

Dan vrijdag: Machinegewehr in Kaffee ’t Hof, De Zomertuin en Geen Stress in Café Schuttershof en Snelle e.a. in De Spot. In de Zeeuwse Concertzaal de minimal piano van Feico Deutekom.

Zaterdag een Symposium Inwijdingsgenootschappen in de ZB, een rijkgevulde Bookstore Day in De Drvkkery, Nationale Bunkerdag en Reanimatiedag van Radio 10. Bij ruimteCAESUUR wordt een nieuwe expositie geopend.

En zondag? Dan is Franca Treur nogmaals in de Oostkerk en organiseert The Roadhouse Zeeuwse kampioenschappen poolbiljart 9-ball.

Veel plezier allemaal!

wijzijndestad.com/agenda/

Foto Braderie 1975 bij café ’t Hof van Zeeland en ’t Eethuisje: Jan Simonse


Delen op