array(1) {
  [0]=>
  int(12617)
}

Van Abdij Bierfestival tot Bunkerdag: de Middelburgse agenda 23-26 mei 2019

We komen er maar alvast in, met die agenda voor de komende dagen, want ook morgen gebeurt er al van alles!

https://wijzijndestad.com/agenda/

Hét evenement dit weekend is natuurlijk het Middelburgs Abdij Bier Festival, een prachtig evenement, op een schitterende locatie. Met prachtige bieren, leuke acts én heel veel lekker eten. Kijk vooral ook even op www.abdijbierfestival.nl.

Morgen is er een informatieavond van het sympathieke project Herenboeren Walcheren, bij de Kloveniersdoelen. Die zijn al uitgeweken naar een grotere locatie vanwege de grote belangstelling.

Ook morgen: Franca Treur in De Oostkerk, een lezing van Oscar Garschagen in de Drvkkery en een grote banenmarkt van o.a. ZeeuwseVacaturebank.nl, in Studio A58. Bij Cafe Tympaan speelt Woodworks De Band, in De Schouwburg Fantasio.

Dan vrijdag: Machinegewehr in Kaffee ’t Hof, De Zomertuin en Geen Stress in Café Schuttershof en Snelle e.a. in De Spot. In de Zeeuwse Concertzaal de minimal piano van Feico Deutekom.

Zaterdag een Symposium Inwijdingsgenootschappen in de ZB, een rijkgevulde Bookstore Day in De Drvkkery, Nationale Bunkerdag en Reanimatiedag van Radio 10. Bij ruimteCAESUUR wordt een nieuwe expositie geopend.

En zondag? Dan is Franca Treur nogmaals in de Oostkerk en organiseert The Roadhouse Zeeuwse kampioenschappen poolbiljart 9-ball.

Veel plezier allemaal!

https://wijzijndestad.com/agenda/

Foto Braderie 1975 bij café ’t Hof van Zeeland en ’t Eethuisje: Jan Simonse

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Middelburg door de ogen van Urban Sketchers
Middelburg door de ogen van Urban Sketchers

Heus, soms gebeurt het gewoon, dat leuke dingen die zich onder onze neuzen afspelen ons volkomen ontgaan. Tot deze week hadden we nog nooit gehoord van ‘Urban Sketching’. We wisten […]

23 mei 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Aanschuiven bij cursisten van Taalhuis Walcheren
Aanschuiven bij cursisten van Taalhuis Walcheren

Wat leuk! Gisteren troffen we op het terras van Sint John, op de Vismarkt in Middelburg, een groep studenten van Taalhuis Walcheren. Samen met docente Corine werd, onder het genot van […]

24 mei 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal 'De filmkeuze van' Cinema Middelburg straalt in Cannes
‘De filmkeuze van’ Cinema Middelburg straalt in Cannes

Over bijzondere vormen van stadspromotie gesproken! Afgelopen zondag was Simon Blaas, de directeur van Cinema Middelburg, te gast op het Festival de Cannes, dat morgen wordt afgesloten. Simon was daar […]

24 mei 2019