array(3) {
  [0]=>
  int(45825)
  [1]=>
  int(45827)
  [2]=>
  int(45826)
}

Van de HZ, voor MIVA: wandelen door Middelburg, fietsen over Walcheren

Hou je van wandelen of van fietsen? Wandel of fiets de komende week dan mee voor MIVA! Studenten van HZ University of Applied Sciences hebben namelijk verrassende tochten door Middelburg en over Walcheren opgezet, voor het goede doel.

We citeren de pagina Wandel mee voor MIVA:

“Wij zijn vier studenten die zich in de laatste periode van dit schooljaar inzetten voor stichting MIVA. Zij ondersteunt veldwerkers in Afrika, Zuid-Amerika en Azië met de benodigde vervoers- en communicatiemiddelen om de lokale mensen te helpen.

Voor dit project willen wij middels een wandeling door Middelburg geld inzamelen voor de veldwerker Ivainesu uit Zimbabwe, die broodnodige hulp biedt aan kinderen met een handicap. Het zou ons fantastisch lijken als we er middels dit evenement voor kunnen zorgen dat Ivainesu straks met een nieuwe auto naar de kinderen toe kan rijden, in plaats van elke dag 35 km te moeten lopen.”

Wandelen kan de hele week. Aanmelden kan via deze link: https://forms.gle/ByrkCXZHejZvQEZd6. Het team is ook te vinden op Insta.

Gefietst wordt er op 12 juni. Meer informatie via Walcherse fietstocht voor MIVA.

Op de foto Aïscha Manuhutu en Fee Ekkers. Die twee dames kwamen gisteren even speciaal naar de Markt voor een paar kiekjes. Top. Alles voor het goede doel!

Zie ook het bericht van MIVA zelf.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Incomme Zuidwest geopend in Middelburg
Incomme Zuidwest geopend in Middelburg

Welkom in Middelburg, Incomme Zuidwest! In maart schreven we over de nieuwe ‘bewoners’ van Stadsschuur 12, op de hoek met de Vlissingsestraat: Starvorm en Poerstamper Bouw. Peter en Jeroen gaven […]

5 jun 2021
Afbeelding #000 voor het verhaal Dossier #tegelgate Pottenbakkerssingel gesloten
Dossier #tegelgate Pottenbakkerssingel gesloten

Mooi: het dossier #tegelgate TREF Middelburg kan ook worden gesloten. Afvinken, die hap. Met dank aan RK Fotografie en Gé Henning voor de foto’s.

5 jun 2021
Afbeelding #018 voor het verhaal Pop-up vintage en vinyl bij Mojekieke in de Vlissingsestraat
Pop-up vintage en vinyl bij Mojekieke in de Vlissingsestraat

Mojekieke! Een echte winkel is het niet, want uiteindelijk zal Mojekieke een fotostudio en atelier worden, maar een echte pop-up is de zaak in vintage wél. Je kunt er sinds […]

5 jun 2021