Geplaatst op 08 november 2017

Vanaf 10 december in Middelburg: Lab da Silvano

We volgen de ontwikkelingen rondom de Geerepassage sinds 2013 op de voet en we moeten toegeven: op zeker moment vroegen we onszelf af of alle panden daar nog wel een winkelbestemming zouden krijgen. Maar zie toch eens wat daar allemaal is gebeurd in korte tijd. Alle panden zijn weer verhuurd! Over een paar weken zullen ook de laatste twee nieuwe zaken worden geopend.

Over Dé Toko van Robert Thenu schreven we al. Daar komen we zeker nog op terug. Maar er is ook nog een zaak waar we nog even braaf onze monden over hebben gehouden, namelijk het nieuwe project van Da Silvano Middelburg, in het pand aan Geerepassage 1: Lab da Silvano!

Het is wel goed om er meteen bij te melden dat Da Silvano Middelburg, op de hoek van de Gortstraat en de Korte Geere, gewoon zal blijven bestaan, in de huidige vorm. Lab Da Silvano kun je zien als een uitbreiding, van zowel de ruimte als de werkzaamheden. Gisteren liet Silvan Claassens ons de nieuwe ruimte zien. Wat hem betreft mochten we de nieuwe naam alvast noemen, en de openingsdatum ook. Dat is 10 december 2017, al snel dus!

Wat Da Silvano precies gaat doen in het nieuwe pand vertellen we tegen de tijd dat de winkel bijna af is, maar een kleine tip van de sluier moet kunnen. Denk aan proeverijen en vergelijkbare evenementen, aan meer ruimte voor de catering en aan een veel breder aanbod als het gaat om warme maaltijden of gerechten, Italiaanse wijnen, enzovoort. De broodjes blijft Da Silvano gewoon verkopen vanuit de huidige locatie, maar de catering voor de Kerst gaat natuurlijk vanuit het nieuwe pand straks.

Hartstikke mooi toch? Over een maandje komen we er graag op terug!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/da-silvano-italiaanse-delicatessen-in-middelburg/

wijzijndestad.com/verhalen/het-badhuis-een-nieuwe-hotspot-voor-creatieve-zzpers-in-de-zusterstraat/


Delen op