Geplaatst op 03 april 2016

Vanaf 14 april in Middelburg: Zeeland Plaza

Jawel! Eindelijk hebben we dan kennisgemaakt met de gebroeders Mies, die op donderdag 14 april aan de Lange Geere hun winkel Zeeland Plaza zullen openen. Dat belooft prachtig te worden, zagen we zojuist. En alweer een nieuwe bestemming!

De broers werken samen met Kluijfhout fotografie + interieur. Marijn stuurde ons alvast een persbericht en een paar foto’s van zijn werk, die we hier alvast overnemen. Foto’s van de zaak volgen donderdag, als alles af is. Dan gaan we natuurlijk ook op bezoek!

Zeeland Plaza is een cadeauwinkel, een bakkerij en de ideale ontmoetingsplaats om zowel met vrienden als zakenrelaties naar toe te gaan. Het is ruim opgezet, de koffie is goed, er is uitstekende wifi en er zijn genoeg stopcontacten om je telefoon of laptop op te laden.
Zeeland Plaza is een winkel die zich richt op het hogere segment. Het voeren van kwalitatief hoogwaardige, bijzondere Zeeuwse producten staat hoog in het vaandel.

Bij het inrichten van de zaak is naast deze praktische zaken vooral gedacht aan duurzaamheid en gemak. Het gaat om het totaalplaatje, de beleving. De bakker is traditioneel geschoold en is zichtbaar in de zaak want het mag gezien worden met welke ingrediënten hij werkt.

De meest in het oog springende muur is gemaakt door Kluijfhout Fotografie & interieur. Uiteraard gemaakt van gebruikt hout met daarop de kunstwerken van Marijn Kluijfhout. Zijn ‘Prints op hout’ zijn erkend Zeeuws streekproduct vanwege de duurzame en lokale productie (hij werkt altijd met gebruikt hout). Zijn werk is echt Zeeuws maar wel in een stoere, rauwe uitvoering.

Marijn: ‘Ik ben heel blij met deze samenwerking. Mijn werk is op deze manier te zien en te koop in Middelburg. Deze vorm van presentatie was voor mij voorwaarde. Net als het feit dat dit geen souvenirwinkel wordt, maar dat hier hoogwaardige en eerlijke producten verkocht zullen worden.

In de week van de opening geef ik 10% korting op al mijn werk. Dat geldt voor zowel bestaand werk wat in de winkel hangt, maar ook voor nieuwe ‘Prints op hout’ en interieuropdrachten. Naast een vaste collectie zal er ook een wisselende expositie van mij te zien zijn. Dat zal Zeeland gerelateerd zijn en/of ‘Middelburgers aan het werk’. Inspiratie genoeg!

Marijn Kluijfhout is fotograaf en interieurmaker. Hij woont in Middelburg


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg