Geplaatst op 05 februari 2019

Vanaf 6 februari geopend in Middelburg: Locaal39

Het is zover! Morgen opent aan Nieuwe Burg 39 Locaal39, de nieuwe dagzaak van Astrid Harinck en haar vriend Leo Meijaard.

Wij gingen afgelopen zaterdag op bezoek om kennis te maken met het team en om van Astrid en Leo te horen wat de plannen precies zijn. In dit filmpje vertellen ze er meer over. Het is goed om voor ogen te houden dat er op dat moment nog een paar puntjes op de i gezet moesten worden. Zo hoor je wel dat de akoestiek nog wat demping nodig heeft. Dat wordt met behulp van aankleding verholpen.

We doen regelmatig een biertje met Leo en Astrid en wisten mede daardoor al vrij lang van de plannen die deze aardige mensen hadden en hebben. Daarom is het extra leuk om te zien dat al die plannen nu ook echt uitgevoerd gaan worden.

Ook mooi om te vermelden: de samenwerking met al die Middelburgse ondernemers. Kijk nog maar eens goed op dat krijtbord; het is echt een indrukwekkende lijst. Zelfs met de buurvrouw van straks, Manuelle Meijaard van Decorette, wordt al samengewerkt. Zij verzorgde de styling en het interieur en regelt ook nog een stagiair die maandelijks een invulling zal geven aan de entreewand van Locaal39. Leuk hoor!

We wensen Astrid, Leo en alle medewerkers heel veel succes en plezier.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/lunchroom-locaal-39-opent-begin-2019-aan-de-nieuwe-burg/Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg